2014. 11. 16.

Nightmare shop – Rémálmok valóságban!

A rémálmok világa lenyűgöző, felderítésre váró terület! Mi befolyásolhatja, hogy álmaink kellemesek vagy félelmetesek, egyszeriek vagy visszatérőek?

Kutatások bizonyítják, hogy álmaink és aktuális lelkiállapotunk, érzelmi egyensúlyunk szoros összefüggésben áll. Számos önkéntes bevonásával kiderítették, hogy melyek a legjellemzőbb rémálmok a világon. A Nightmare Shop ezen kutatás eredményét bemutatva a leggyakrabban átélt rémálmot kelti életre!

A rendezvényen egyedülálló vizuális élményben lehet részed! Egy különleges installáció és hazánkban még nem látott csúcstechnológiás 3D videószemüveg kombinációjában ismerkedhetsz meg a rémálmokkal, melyekkel talán már Te is találkoztál, illetve átélheted mások elméjének hátborzongató és izgalmas szüleményeit!

Rácz László, a Nightmare Shop kiállítás producere, és többek között a népszerű „Murder- a gyilkos tárlat” kiállítás megalkotója így nyilatkozott a rendezvényről: „Nem rémisztgetni akarjuk a látogatókat, a cél az, hogy szembesüljenek önmaguk és mások rémálmaival. A leggyakoribb éjszakai víziókra építve készítettük el a kisfilmeket.”
A rendezvényt kizárólag 16 éven felüliek látogathatják!

Helyszín: Pólus Center

Időpont: 2014. október 15. – november 16.

Nyitva tartás: Minden nap 11:00-20:00

A rendezvény ingyenes!

Hivatalos oldal
Facebook esemény

Top