2013. 11. 08.

Nickelback

A Nickelback az a fajta zenekar, mellyel kapcsolatban csak ritkán lát napvilágot „középutas” vélemény. Sokan megbocsáthatatlan bűnnek érzik, hogy grunge-os rock’n’rolljukkal mainstream sztárokká léptek elő, rajongóbázisuk viszont töretlenül kitart mellettük.

Chad Kroeger frontember egyenesen lenyűgözőnek nevezte, hogy mennyi ember volt kíváncsi rájuk legutóbbi koncertkörútjuk során, így nem volt kétséges, hogy visszatérnek Európába. A 2013-as turnénak nincs különösebb apropója, a zenekar Here And Now című legutóbbi lemeze két éve jelent meg. A The Hits cím azonban arról árulkodik, hogy ezúttal igazi best of programmal készülnek, így a Photograph, Rockstar, When We Stand Together és How You Remind Me-kaliberű dalok biztosan helyet kapnak a repertoárban.

A multiplatina státuszt elért, listavezető lemezeik mintegy 50 millió példányban keltek el világszerte. A Nickelback munkásságát azonban nem csak a rajongók, a szakma is értékeli. Karrierjük folyamán 5 Grammy-jelölést, 3 American Music Awardot és 12 Juno-díjat kaptak. A The Hits-turné október végén indul Franciaországban és a csapat végre nálunk is látható lesz – először pályafutásuk során.

Nickelback hivatalos oldala

Nickelback hivatalos Facebook oldala

Online jegyvásárlás!!!!!

Helyszín: Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Időpont: 2013. november. 8.

Kapunyitás: 19:00

Kezdés: 20:00

Jegyek: 10 200 Ft – 13 200 Ft

Top