2013. 04. 20.

N.O.H.A.

A Philip Noha által életre hívott, cseh hangszeres zenészekből, amerikai MC-ből és legújabb tagként immár brazil énekesnővel felálló, igazi nemzetközi összetételű N.O.H.A. (Noise Of Human Art) bulijain láb, kéz, törzs, nyak, fej egyetlen porcikája sem maradhat mozdulatlan. A világzenei – legyen az balkáni, dél-amerikai, kelet-európai, spanyol, vagy bármi más – alapokat drum’n’bass-szel és egyéb modern ritmusokkal megbolondító zenekar gitárral, kütyükkel, a már említett alapító erőteljes szaxofonjátékával, Csehország egyik legjobbjának kikiáltott, hihetetlenül lendületes – már-már saját showt levágó – dobosával és annak szigorú játékával, valamint a ritmusszekció másik tagjaként a színpadon pengető basszista Jatrabass bőgőjátékával késztet mindenkit mozgásra. Mindeközben pedig MC Chevy, a zenekar lelke folyamatosan pörgő nyelvével vonja magára a nézők figyelmet és teszi még ütősebbé az egész programot, amihez aztán már tényleg csak hab a tortán a Sao Paulóból származó vagány világutazó, gitáros-énekesnő Camila De Oliveira színpadi tevékenysége.

Balkan  Hot-Step és Tu Cafe című számaik több válogatáslemezen is szerepelt és  remixeikben is folyamatosan tudnak újat mutatni.

Az 1997-es Noise Of  Human Art és a No Slack albumok után   következett 2003-ban a Next  Plateau, azt követte a Dive In Your Life, végül 2010-ben a Respect The Menu című albumuk jelent meg.

Helyszín: Zöld Pardon
Időpont: 2013. 04. 20. Szombat 20.00
Jegyár: 600 Ft, 22.00-tól 400 Ft

A koncert után: Most Wanted – Ramses Hoppa (NL) & Lapidem (F) zenélnek.

Top