2013. 06. 01.

Mystery Gang

A zenekar 15. születésnapját ünnepli 15 dallal, a már tradicionális koncert helyszínükön a Zöld Pardonban, vendégzenészek, DJ-k meghívásával csak nektek, csak veletek.
A zenekar visszapillant, az elmúlt sikeres évekre, de nem a könnyes nosztalgiázás lesz az uralkodó az estén, hanem a féktelen feeling és az örömzenélés.
Az évek mögé nem lehet elbújni, az a lényeg, hogy most ki vagy, és mit mutatsz. A srácok be fogják bizonyítani, hogy a Rockabilly tüze csak egyre jobban gerjed!

A Mystery Gangről végtelen litániát lehetne írni, de mindenki tudja, hogyan lettek ünnepelt zenekar a Rockabilly őshazájában, Amerikában, de ugyanígy a világ másik szegletében, Bulgáriában, Ukrajnában is sztárnak kijáró fogadtatásban volt részük, és ugyanígy lettek Qltikus zenekar Európa és a világ számos országában. Említhetnénk a lemezsikereiket és a kiemelt helyszíneken rendezett nagy sikerű MÜPA, Millenáris, Sziget, Blues patika, és milliónyi klub koncertjüket is! A zenekar most a ZP színpadán indít rongyláb partyt a kortalan jampecek, pin-up lányok számára és mindazoknak, akik ezt a muzsikát és a három kivarrt vagányt szeretik. A koncertre is várjuk a régi szerelmeket, és azokat, akik szép számmal és lelkesedéssel mindig is segítették a Mystery Gang útját, ügyét, és így részesei lehettek a banda életének és a sikereinek.

Kapunyitás: 19.00
Belépő: 600 Ft

22.00 után a belépés ingyenes.

A program: 
Stereo Swing Dj’s – Ordiman & Big Swing Lou electro swinget, rockabilly-t, Blues Beat, meg klasszikus dalokat játszik, ami belefér!

ITALAKCIÓ! 22.00-22.30 között 4 cl Jägermeister 590 Ft és a Jäger + Tonic 690 Ft !

Facebook Event

Facebook Oldal

Top