2019. 05. 28.

Muse

 

A MUSE február 22-én kezdi meg Simulation Theory elnevezésű, új világkörüli turnéját. A koncertkörút Houstonban indul, és a multiplatina eladásokkal rendelkező, Grammy-díjas rock ikonok fellépnek az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Európa arénáiban.  A világ egyik legjobb koncertbandája 2019. május 28-án a Budapest Aréna színpadán lesz látható! Minden koncertjegy-tulajdonos jogosulttá válik az új album egy ingyenes példányára, amelyet december 3-tól lehet beváltani.

A Muse-t Matt Bellamy, Dominic Howard és Chris Wolstenholme alkotják. November 9-én jelenik meg vadonatúj, Simulation Theory című albumuk. Utolsó lemezük, a Drones, amely 2015 júniusában jelent meg, 21 országban debütált a slágerlista első helyén, többek között az Egyesült Államokban is. Az album Grammy-díjat kapott, mint az év rock albuma – ez volt a csapat második Grammy nyertes lemeze. 1994-es megalakulásuk óta a Muse hét stúdióalbumot jelentetett meg, amelyek több mint 20 millió példányban keltek el világszerte.

Széles körben elismerten a Muse a világ egyik legjobb koncertzenekara, amely számtalan zenei díjat nyert már, a két Grammy-n kívül többek között egy American Music, öt MTV Europe, két Brit, tíz NME és hét Q Awards tulajdonosai.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Időpont: 2019. május 28.

Jegyek: 14.900Ft- 29.900Ft
Online jegyvásárlás

Facebook esemény

 

Top