2019. 02. 28.

Murder kiállítás

 

2018. június 23-án visszatér Budapestre a Murder – A Gyilkos Tárlat. A kiállítás közel 1.000 m2-es kiállítótéren, 21 szobán keresztül mutatja be újra az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait. Minden érzékre ható speciális effektekkel és a legmodernebb technológiákkal valóban megeleveníti a gyilkosokat és történeteiket, így például a szüzek vérében fürdő Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, Hasfelmetsző Jacket vagy éppen Al Caponét. Az interaktív tárlatvezetés olyan hatást képes nyújtani, amely egyedülálló Magyarországon.

A kiállítás azonban nem a durva erőszak cél nélkül való “mutogatásáról” szól, hiszen történelmi tényeken keresztül szembesítjük látogatóinkat a tragikus valósággal. Utánajárunk, hogy a tettesek miért és hogyan követték el brutális tetteiket. Ugyanakkor emlékezünk az áldozatokra, és megvilágítjuk az esetek történelmi és társadalmi hátterét is. A kiállítás végére bizonyosságot nyer, hogy senki nem születik szörnyetegnek! Mérgező szülők, gyermekkorban elszenvedett szexuális zaklatás, testi és lelki terror, kiközösítés és a fiatalkorban szerzett mély lelki sebek húzódnak meg minden történet hátterében. Kiállításunk gondolkodásra késztet felelősségünkről, hogyan neveljük gyermekeinket és hogyan viselkedjünk embertársainkkal.

Örömmel tudatjuk, hogy a kiállítás nem csak arculatát tekintve, de a vendégeink visszajelzése alapján a tartalom és az élethű bábuk is megújultak. Minden a kiállításban történt változtatás a korábbi látogatók visszacsatolása alapján került módosításra.

Vizuáltechnika:
– Holoplexi, holovetítés
– Augmented Reality
– 3D-s megjelenítés
– Ködképernyő, páravetítés
– Forgatott és korhű vizuális élmény
– Pneomatikus szobamozgatás
– 21. századi fénytechnika (UV, intelligens , LED falak)
– Egyedi, saját fejlesztésű hangrendszer, hangvezérlés
– 21 egymástól független speciális vezérlésű szinkronizált élményterem
– Egyedi képzőművészeti alkotások
– Kézzel készített korhű jelmezek
– Mozgatott élethű bábuk, animációk
– Professzionális filmes díszletek
– Tematikus szagok (ÚJ)
– Élőszereplők (ÚJ)
– Magyar, Angol, Német, Spanyol nyelvű tárlatvezetés

BELÉPÉS KIZÁRÓLAG 16 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Egyénileg és csoportosan is várjuk szeretettel az érdeklődőket a Murder – A gyilkos tárlat kiállításon. A jegyértékesítés hamarosan indul!

A kiállítás 2019 február végéig megtekinthető Budapesten.

Helyszín:

Budapest, Király utca 8.

Időpont:

2018. június 23 – 2019. február 28.

Jegyek: 

online jegyvásárlás

Facebook esemény

Top