2019. 05. 19.

Mïus x Changing Grey

 

A  Mïus májusban visszatér az Akvárium Klubba, hogy Attaray Visuallal közösen ismét egy intenzív, a fények és formák harmóniájával operáló audiovizuális történet részesévé tegye a közönséget.

Ebben az elektronikus játékban a geometrikus elemek ezúttal életre is kelnek a háttérben, a hideg fények bizonyos pontokon irányt váltanak és bemutatkoznak egy különleges oldalukról is.

A tavalyi évben a mïus a Római Magyar Akadémia meghívására a Live Cinema Festival-on, egy teltházas koncerten mutatta meg a 2018 tavaszán megjelent Twentytwo 22 című nagylemezhez készült megújult vizuált, ami egy új aspektusból közelíti meg az album dalait, és ez a váltás már előirányozza az idén készülő következő nagylemez hangulatát is. A mïus a megszokott felállásban, állandó énekesnőjével, Hegyi Dórival áll majd színpadra.

 

Az estéhez egy olyan partnert választott a mïus, akik ezt a vizuális-elektro tripet csak tovább fokozzák majd, ők a Changing Grey. A Zságer Balázs és Genser András alkotta duó igazi elektronikus zenei csemege. Live actjük az IDM, az ambient és a techno hatások mellett számos zenei asszocicációt tartalmaz. Fellépéseiket egyedi vizuális villág teszi még izgalmasabbá. A végerdemény egy teljes egységben összeforrt flow-élmény.

Helyszín: Akvárium Kishall, Budapest

Időpont: 2019. május 18. szombat, 19:30

Jegyek:
Kedvezményes: 1700 Ft
Normál: 2000 Ft

Online jegyek

Facebook esemény

 

Top