2014. 11. 08.

Mitiszol fesztivál

Itt a természetes italok első fesztiválja: a Mitiszol elsősorban azoknak szól, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba, legyen szó borról, sörről, pálinkáról, vagy olyan alkoholmentes italokról, mint a gyümölcslé, a szörp, a gyógytea vagy az ivóvíz. A közös nevező továbbra is a természetességre való törekvés: minél kevesebb vegyszer és szintetikus adalékanyag, minél kevesebb beavatkozás és manipuláció. Egyszerűség fél egészség. Miteszel stand: az italok mellett pop-up jelleggel, a készlet erejéig bemutatkozik majd néhány kiváló élelmiszer is: lesz például kenyér, sajt, csokoládé.

A 13 órától 19 óráig tartó sétáló kóstolót követően nem muszáj haza vagy máshova menni: Szabó Balázs Bandája, illetve Odett koncertjeivel folytatódik az este, az Akvárium Klub pultjaiban pedig természetes italok széles választéka várja majd a szórakozni vágyókat.

A borrajongóknak nincs mitől tartaniuk, a főszerep továbbra is az autentikus boroké. A rendezvényen a Terra Hungarica tagjai, több mint 10 borvidék közel 30 borászata személyesen kóstoltatja majd borait, köztük sok újdonságot is, és persze idén sem marad el a sok érdekességet kínáló külföldi vendégasztal.

Idén az Akvárium Klub ad helyet a rendezvénynek, amely a város szívében, igényes környezetben nyújt lehetőséget a nyugodt kóstolásra, beszélgetésre és persze szórakozásra.

Helyszín: Akvárium Klub

Időpont: 2014. november 8. 13:00

Jegyek: elővételben 4900 Ft, helyszínen 5900 Ft

Facebook esemény
Hivatalos oldal

Top