2013. 09. 19.

Külker Online Tagfelvétel

Idén is elérkezett az idő, amikor az Online megnyitja kapuit a jelentkezni vágyó külkeres fiatalság előtt, “flottabővítés” céljából. Falóra, Modulo-s kérvényekre és egyéb cselekre nem lesz szükségetek. Annál inkább Önmagatokra – divatos kifejezéssel élve self-marketingre – és némi elhivatottságra hiszen a közösségi élet mellett szakmailag sem tervezünk lassítani.

× AMIT NYÚJTANI TUDUNK: ×

Természetesen egy összetartó közösség pezsgő hétköznapjait, egy nagy flakon “FULLROJÁL”-t, rengeteg közös programot és élményt, kezdve a tagfelvétel utáni közös bevonó táborral.

Információt. Sokan, különböző évfolyamokból gyarapítjuk a jelenlegi csapatot, így temérdek infóhoz juthatsz hozzá első kézből a külkeres-lét minden apró kérdéskörében. Vizsgák, tanárok és allűrjeik, “kihez-vegyem-fel?”, “kéne egy könyv”, “van szotyid?” és így tovább… mindenre találunk megoldást.

Lehetőséget, hogy kipróbáld magad a későbbi munkavállalást is segítő feladatokban és releváns tapasztalatokat szerezhess az ország egyik legelismertebb hallgatói honlapjának stábjában. (de tényleg!)

× AMIT CSERÉBE VÁRUNK: ×

Légy nyitott, lehetőleg jártas, illetve tehetséges valamiben függően a szekciótól, ahova jelentkezni szeretnél. Természetesen nem kiforrott szakembereket várunk 🙂 Elegendő elánnal szinte minden kompenzálható, Mi segíteni fogunk. Légy találékony, toleráns, szeress közösségben lenni, és egy adag “jófej-faktor” is legyen a szatyorban.

× Az alábbi feladatkörökre, szekciókba keresünk jelentkezőt:×

►/CIKKÍRÓ/ – Cikkeket, értekezéseket ír különböző témákban. Clark Kent-ek és Lois Lane-k csatlakozzatok!

►/APRÓS/ – Apróhirdetéseket keres és szerkeszt külkereseknek. Lehet Neked köszönheti majd valaki élete albiját vagy egy életmentő korrepetálást.

►/PROGRAMBOXOS/ – Események, rendezvények tájékoztatóit készíti el és tölti fel az oldalra, kapcsolatot tart szórakozóhelyekkel, szervezőkkel. Két lábon járó PestiEst.

►/FOTÓS/ – A főiskola életét örökíti meg Mátyásföldön, sörsátorban, sörpad alatt és bárhol ahová a Külker viheti. Eszközigényes feladatkör!!!

►/VIDEÓS/ – Legyen szó operatőri munkáról, bomba ötletekről, videóvágásról mindháromra szüksége van a mindenkori Külker Onlinenak!

►/GRAFIKUS/ – Grafikusaink adnak formát, stílust, “sminket” megjelenéseinknek. Fő terepük a plakátok, szórólapok, netes felületeink. A Photoshop haladó szintű, gyakorlati ismerete nagy előny!

►/SZPONZOROS/ – Programjainkhoz, akcióinkhoz keres (és talál) szponzorokat, támogatókat hirdetési felületeinkért cserébe. “Haló, kapcsolati tőke! Itt vagytok még?”

►/LEKTOR/ – Na, itt kiélheti magát a rátermett “nyelvtan-náci”! Hanyag elgépelések, kusza mondatok, csibész LY-k jámbor J-k helyén?! No freakin’ way!

× A JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES: ×

***Minden jelentkezőtől KÖTELEZŐEN szeretnénk egy FÉNYKÉPES MOTIVÁCIÓS LEVELET, amiből kicsit megismerhetjük Őt illetve képet kapunk a belső indíttatásáról. A leveleket SZEPTEMBER 22-ig, éjfélig várjuk a kulkeronline@gmail.com címre.***

***Személyes részvétel VALAMELYIK tagfelvételi foglalkozásunkon, itt értesülhettek a további kritériumokról. Amennyiben ez nem megoldható keressetek fel minket az irodában vagy írjatok e-mailt a kulkeronline@gmail.com címre, igyekszünk megoldást találni.***

►TAGFELVÉTELI IDŐPONTOK:
-I. 09.17. 15.00-18.00
-II. 09.19. 13.45-16.30

►HELYSZÍN:
A Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának K épületben található Klubterme.

× “MUST SEE” ×
Külker Online Promo 2012
http://www.youtube.com/watch?v=PprUFrym41M
Külker Online Promo 2013
http://www.youtube.com/watch?v=oFJOqiyWk5M

× Motivációs levélre fel, a Klubteremben találkozunk!
A májatok helyett pedig … LEGYEN a Ti szívetek is SÁRGA! ×

Top