2013. 12. 02.

Külker Karácsonyi Vásár

 

Kedves Külkeresek!

Hagyományainkhoz híven – a diákszervi összefogás keretén belül – ismét jótékonysági, karácsonyi vásárral készülünk Nektek.

A ‘K’ épület falai közé igyekszünk meghitt, ünnepi “hangulatot” csempészni. A vásáron szabadabb perceitekben elsősorban rengeteg süteményre illetve egyéb szezonális javakra tehettek szert. Emellett megemlítendő, hogy Ti is próbára tehetitek konyhai tudományotok egy süteménysütő-verseny keretén belül. További részletek hamarosan.

A megmozduláson sok érdekesség kap teret, az egyik ilyen a közös karácsonyfa állítása,melyben a Ti segítségetekre is szükség lesz. Minden általatok behozott díszért tombola jár cserébe, ezekkel pedig sorsoláson vehettek részt, ÉRTÉKES, szponzoraink által felajánlott nyereményekért. Jöhetnek a csicsás, egyszerű, bolti vagy kézzel készített díszek, felakasztható “mütyűrök” és társaik, mindent szívesen fogadunk.

“Jó tett helyébe…”

Ahogy megszokhattátok a jótékonykodásról sem feledkezünk meg. A vásárból befolyt összeget jótékony célra ajánljuk fel. Az összegyűlt pénzt a Para-Fitt alapítvány fogyatékos, sportolni vágyó gyermekei kapják; míg az ismételten meghirdetett RUHAGYŰJTÉS a Máltai Szeretetszolgálat munkáját segíti.

Gyertek el, sütizzetek, készítsetek egyedi bögrét, igyatok egy jó teát, forró csokit, forralt bort avagy segítsünk közösen a rászorulóknak!

(Külkarácsonyra fel!)

Hivatalos FB esemény

Top