2014. 11. 27.

Kistehén – lemezbemutató koncert, ef Zámbó Happy Dead Band

 

 

Vidámság, állatság, melankólia és szerelem Kollár Laciék és szívtipró dalaik jóvoltából ezúttal egy kitűnő új lemez bemutatásának apropóján is. Előttük, velük, mellettük a nemrég harmadik kiváló lemezét kiadott legendás efZámbó Happy Dead Band énekeltet majd mindenkit.

 

 

Kistehén

A Kistehén zenekar alternatív rock hangzásával újjászületett, energiájával, dallamos gitármuzsikájával érdekes része a hazai zenei világnak. Karcos, kemény és zeneszövegét tekintve mondanivalókban gazdag hangzása színes színfolt, kiemelt játszási célpontja a rádióknak. A Kistehén zenekar a fellépője fesztiváloknak, részese a Magyar Dal Napja programsorozatnak és olyan tartalmas zenekarok közé tartozik, mely a határon túli magyar lakta területek fellépései mellett beindította angliai tevékenységét egy megjelent lemezzel és koncertekkel. Kollár-Klemencz László bandája a Kistehén nagy koncertet ígér.

 

efZámbó Happy Dead Band

Az ef Zámbó Happy Dead Band kb. 1978 óta, már a megalakulása előtt is létezett. Az infantilis eklektika szellemének a jegyében többféle stílust ötvözve készíti számait. Általában a szerelemről, életről, és halálról szólnak a dalok. Ezen a koncertjükön az elmúlt 20 év számait játsszák el.

Sok olyan zenész is közreműködik majd az előadáson, akik az elmúlt időben a zenekarban több-kevesebb ideig játszottak, így könnyen lehetséges, hogy ezen a gigakoncerten, kis túlzással, több zenész lesz a színpadon, mint amennyi elfér.

A koncert harmadik lemezük bemutatója  is egyben.

 

Helyszín: A38 Hajó

Időpont: 2014 november 27. csütörtök 20:00

Jegyár: 1500 Ft

 

Az esemény hivatalos oldala az a38.hu-n

Top