2014. 04. 25.

KFT

 

 

Egy műfajteremtő zenekar, amelynek sajátos humorát, kritikus szövegeit és szórakoztató zenéjét nem kell bemutatni. A kérdőjel a címben arra utal, hogy a KFT később jelenti be, pontosan mi lesz a műsor (tehát részletek hamarosan…). Várhatóan egy újabb nyolcvanas években kiadott lemez bemutatójára kerül sor, de erre még senki ne vegyen mérget. Jegyet azonban már most érdemes, mert a KFT eddigi A38-as fellépéseire minden jegy hamar elkelt.

 

Kicsit a zenekar számára is váratlanul az A38-on adott koncertek kezdik felidézni az eredeti KFT klubok jelenetektől, versektől, performanszoktól, fiatal együttesek bemutatásától színes hangulatát.

2010-es – amúgy az első itteni koncerten – régi műsorokból vett elő jeleneteket a zenekar, a közönség megkóstolhatta a KFT-konyha főztjeit, végül az együttes tagjainak gyerekeiből, az ő számukra is meglepetésszerűen összeálló együttes zárta a születésnapi estét.

2012-ben egy előkerült kalózfelvétel alapján állította színpadra legelső, 1981-es koncertjének új-hullámos, néhol punkos számait, jellegzetes Laár és Bornai verseit a zenekar.

2013-as koncertjén az 1983-ban kiadott Üzenet a liftből/A Fodrász című albumát mutatta be újra az együttes.

kft

Jegyárak

Elővételben: 3900 Ft

Helyszínen: 4300 Ft

Az esemény hivatalos oldala az a38.hu-n

Az A38 Hajó hivatalos oldala

A KFT hivatalos oldala

Top