2018. 10. 27.

Kelemen Kabátban 5. születésnap

 

5 évesek lettünk. Több száz koncert, 3 lemez, és rengeteg életre szóló élmény – októberben mindezt együtt szeretnénk ünnepelni Veletek. A Kelemen Kabátban formáció 2013-ban alakult zenekarrá, majd lassan az hazai élő zenei színtér egyik közönségkedvencévé nőtte ki magát. Az elmúlt 5 évet egy speciálisan erre a koncertre tervezett különleges látvánnyal, az elmúlt 5 év meghatározó dalaiból álló több mint 1,5 órás műsorral valamint sztárvendégekkel koronázzuk meg.

NB

NB egy szentendrei fiatalember, akinek zsenge kora ellenére már most számos elismerés van a birtokában: a 2013-as Talentométer Hiphop kategóriájának győztese, a hiphop.hu közönségdíjának nyertese, a 2014-es KiMiTube legkedveltebb hiphop videója, és megannyi dobogós helyezés.

Az azóta 5 tagú liveact zenekarrá nőtt csapat töretlenül járta a fesztiválok és kisebb/nagyobb események színpadait, kiegészülve Péterffy Lili énekessel, Kiss Péter gitárossal, Wakacorp szkreccser dj-vel és Fekete János “Jammal” dobossal. Formációjukkal a Cseh Tamás Programot meghódítva 2016 óta tartozik a felfedezettjei közé.

Clap4What

Az electro-pop zenét játszó Clap4What zenekar 2015-ben alakult. A fiatal formáció országszerte koncertezett már klubokban és fesztiválokon egyaránt, önálló koncertjeiken kívül pedig olyan előadók vendégeként állhatott színpadra mint pl: Wellhello, Cloud9+, Pál Utcai Fiúk, Kelemen Kabátban.

Facebook esemény

Helyszín: Akvárium Klub

Időpont: 2018. Október 27.

Jegyek: Kedvezményes: 2290Ft, Normál ár 2990Ft

 

Top