2018. 09. 27.

KAPUZÁRÁSI PIKNIK FESZTIVÁL 2018

 

Talán a nyártól is könnyebb koncerteken tombolva búcsúzkodni, a Budapest Parkban ráadásul erre egy háromnapos fesztiválon lesz lehetőség. Külön jó, hogy ezt a nyárzárást itt egészen szeptemberre tolták ki: 27-e délutántól 30-a hajnalig jöhetünk a Kapuzárási Piknikre. Ha így teszünk, kedvezményes áron válthatunk jegyet az utolsó 3 koncertre, és hogy ezek kiket is jelentenek?

 

Szeptember 27.: Ganxsta Zolee és a Kartel – Big Daddy L. 50!

Ganxsta „Döglégy” Zolee és a Kartel hazánk elsőszámú gengszter hip-hop formációja, akik nevéhez olyan mára kultikussá vált lemezek fűződnek, mint a Jégre teszlek, a Helldorádó vagy a Gyilkosság Rt. A szókimondó szövegeiről ismert, több mint 2 évtizedes múlttal rendelkező zenekar idén először és utoljára érkezik a Budapest Parkba.

Vendégek: Majka, Siska Finuccsi, Wolfie, Rendbenman (Punnany Massif), KGB


Szeptember 28.
Brains feat Budapest Divas

Nagysikerű júniusi koncertje után Magyarország elsőszámú elektronikus koncertzenekara, a Brains visszatér a Budapest Park színpadára! Az élettel és energiával teli koncertjeiről híres formáció a dubsteptől a drumstepen át az elektróig és a breakig válogat a zenékből, amikre nem lehet nem táncolni.

Vendég: Useme

Szeptember 29.: Punnany Massif

Egy lemezbemutató és egy születésnapi karnevál után idén harmadszorra és egyben utoljára is megrengeti a Budapest Park nagyszínpadát a Punnany Massif. Szeptember 29-én egy hatalmas bulival zárul a Budapest Park kapuja – ez a koncert minden bizonnyal olyan lesz, amivel kihúzzuk a 2019-es szezonig!

Vendég: Mörk7

 

Ha pedig az utolsó két napon valaki felpattanna a színpadra, egy Telekommal közös újításnak köszönhetően – persze csak virtuálisan, de – megteheti. A live streamnek, a színpadon elhelyezett 140° és 360° kameráknak és a rendszerrel összekapcsolt VR szemüvegnek köszönhetően bárki lenézhet fentről a közönségre, a színpadi kameranézetből készített snapshotot pedig aztán e-mailben el is küldhetjünk magunknak. Keressétek a magenta konténert!

Helyszín: Budapest Park

Időpont: Szeptember 27 – 30

Jegyek: 7500 Ft.
Online jegyvásárlás

Top