2070. 01. 01.

JETLAG

Március 21-én az A38-on landol a JETLAG, hogy itt mutassa be új, második nagylemezét. A zenekar egy energikus, látványos show-val, különleges vendégekkel, új és alaposan átdolgozott dalokkal és persze a stabil közönségkedvencekkel indítja a szezont a hajón.

A JETLAGet 2016-ban alapította Molnár Tamás és Czoller Bence.  A csapat már a bemutatkozó koncertjével is megtöltötte az Akvárium  Klubot, meghívást kaptak a legnépszerűbb magyar fesztiválokra,  elektropop dalaik pedig sorra váltak a rádiós playlistek gyakori  szereplőivé.

Saját gyártású és rendezésű videoklipjeiket olyan különleges helyszíneken készítették, mint Izland (Sziluett), vagy a Kínai Szivárványhegyek (Emlékbe), de forgattak berlini kémbázison (Égen át), elhagyott uszodában (Hülyeakaroklenni) és egy  repülőgépszimulátorban is.

A koncerteken 5 tagúvá bővülő zenekar 2018-ban meghívást kapott a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutatóba, Ami itt történik, itt is marad  címmel ők jegyezték a STRAND fesztivál hivatalos himnuszát,  végigturnézták a legjelentősebb nyári fesztiválokat (SZIGET, VOLT,  STRAND, CAMPUS, SZIN, FEZEN), de játszottak a Budapest Parkban, a Barba  Negra Trackben, az A38 hajón és az Akvárium Klubban is. Extra  produkcióként szerepeltek az X-Faktorban, és 2018-ban Petőfi Zenei Díjra  is jelölték őket az év felfedezettje kategóriában.

Dalaikat  kiemelt rotációban játssza a Petőfi Rádió épp úgy, mint a vidéki  csatornák, így állandó résztvevői a toplisták élmezőnyének. 2019  januárjában 3 dallal szerepeltek a rádiós TOP 40-ben, ahol az Égen át című daluk már több mint 90 hete stabilan jelen van.

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Időpont: 2020. március 21. szombat 20:30

Jegyek: Elővételben (március 20-ig): 2499 Ft
Normál: 2999 Ft

Top