2018. 02. 23.

JETLAG-lemezbemutató

 

A pesti éjszaka, a fesztiválfless és a lírikus elektropop friss hazai kifejezője az Akváriumban!

Hölgyeim és uraim itt a kapitány beszél!
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni JETLAG Airlines és az Akvárium Klub Official közös járatát. Helyi idő szerint 2018 február 23-án, szállunk fel a budapesti Erzsébet térről. Idén először emelkedik 12ezer méter fölé a JA747-es, ami az eddigieknél is hangosabb, látványosabb és hosszabb útvonalon repül a zenekar bemutatkozó albuma, a CHΞCK-IN dalait érintve.

 

A formáció harmadik single dalát “Keresem a bajt” címmel november 30-án mutatták be a Petőfi Rádióban, ahol azóta kiemelt rotációt élvez. Ezzel került be a zenekar a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál hazai 30 jelöltje közé is. Az legújabb Jetlag himnuszhoz videoklip is készült ami tulajdonképpen egy mini akciófilm magánrepülővel, autós üldözéssel, túszdrámával, fegyverekkel, lengén öltözött Zimány Lindával. A klip érdekessége még, hogy Molnár Tamás és Czoller Bence volt a kisfilm megálmodója, rendezője, forgatókönyvírója, gyártása, stylistja és castingja is egyben.

A pesti éjszaka, a fesztiválfless és a lírikus elektropop hazai kifejezője negyedik dalával és annak videoklipjével ünnepelte egy éves fennállását. A “Repül az idő” egy nyarat idéző aftrehimnusz, amit április 12-én mutattak be a Petőfi Rádión, ahol a megjelenés napjától kiemelt rotációt évez. A zenekar a 2017 január 21-ei Akváriumos bemutatkozó koncertjükön (Jetlag – First Flight Show) készült felvételekből dolgozott új slágerük lyric videóján. A szövegfeliratokat, akárcsak a kislemez borítóját Müllner Csaba tetoválóművész követte el.

Helyszín: Akvárium Klub

Időpont: 2018. február 23.

Jegyek: Kedvezményes elővételes: 1500Ft; Normál: 2000Ft

További információ itt

Top