2019. 10. 31.

Jetlag-Halloween

2016 nyarán debütált új zenekara, amelyet Czoller Bencével alapított. Az elektropop formáció első dala, a Karszalagok hamar a rádiós játszási listák élén landolt, és már a bemutatkozó koncertjükkel is megtöltötték az Akvárium Kishall-t, így a csapat a legmenőbb klubokban és fesztiválokon kapott leszállási engedélyt.

A zenekar eddigi karrierje során nagy hangsúlyt fektettek a látványos videoklipekre, így készítettek klipet Izlandon (Sziluett), Berlinben (Égen át) és Kínában (Emlékbe) is.

2018-ban beválasztották őket a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató 8 résztvevője közé, és jelölték Petőfi Zenei Díjra az év felfedezettje kategóriában. 2018-ban ők jegyezték STRAND Fesztivál hivatalos himnuszát, Ami itt történik, itt is marad címmel. Játszottak a Sziget, a VOLT, a STRAND, a Fezen, és a Campus, fesztiválon, valamint a Budapest Parkban és a legjelentősebb hazai klubok színpadain is koncerteztek.

Október 31-én, mikor a fények kialszanak, fura, baljós figurák lepik el az utcákat, a JETLAG pedig egy rendhagyó Halloween koncerttel ünnepel az Akváriumban. Ez lesz a zenekar utolsó budapesti koncertje idén, legközelebb fél év múlva állnak újra színpadra a fővárosban, szóval kihagyni nem ér!

Helyszín: Akvárium klub

Időpont:2019.Október 31

Jegyek: 2000Ft

Online jegyek

Facebook esemény

Top