2014. 08. 30.

Irie Maffia, vendég: Kelemen Kabátban

 

A 2005-ben alakult Irie Maffia rövid idő alatt az egyik legjobb magyar  koncertzenekarrá nőtte ki magát. Nem csoda, hiszen a reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó bandának a frontvonalában koncentrálódnak az újgenerációs kedvencek: a ghánai-magyar énekesnő Sena, a legeredetibb jamaikai ragga hanggal megáldott MC Columbo, és a reppsztár-családapa, MC Busa licitálnak egymásra szövegeikkel. A tizenegytagú zenekar vezetője a harsonás Élő Márton (Dermot), aki közösen Horváth Gáspárral (Jumo Daddy), a zenekar másik alapítójával  a zeneszerzésért is felel.

Az elmúlt négy évben az Irie Maffia az összes hazai fesztivál minden lehetséges színpadán koncertezett, soundsystem felállásban (lemezlovasok és énekesek) pedig az ország klubjait járták be. Az Irie Maffia Soundsystem a Corvin tetőn tart heti klubbestet, ahol minden kedden éjjel jamaikai gyökerű zenéket, dancehall-t, reggae-t és hiphopot játszanak.

Vendég: Kelemen Kabátban feat Eckü

Az együttes 2014 tavaszán új albumot adott ki “Maradjatok gyerekek” címmel. A poplemez 9 dalt tartalmaz, alapvető üzenetei a gyermeki nyitottság megtartásának fontossága és a boldogság hangsúlyozása. A nagylemez olyan közreműködők segítségével készült mint Prieger Fanni az Anima Sound System énekesnője és Eckü a Hősök reppere. Ezen az estén az új dalok mellett felcsendülnek olyan régebbi slágerek is mint például “Az Élet Dala” vagy a “Nyári Dallam”.Időpont: 
2014. 08. 30. (szombat) 19:00
Helyszín: Budapest Park
Jegyárak:
08.16. 23:59-ig: 999 Ft
08.29. 08:00-ig: 1499 Ft
Helyszíni jegy: 1999 Ft

Online jegyértékesítés: http://budapestpark.hu/jegyvasarlas

Jegyirodai értékesítés:
▲ Budapest Park jegypénztár:
1095 Budapest, Soroksári út 60.
Nyitva tartás: hétfő-szombat: 13.00-20.00 (rendezvénynapokon a Park zárásáig) Minden elővételes vásárláshoz (a készlet erejéig) egy bodzás Strongbow jár ajándékba!
▲ http://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx

Facebook esemény
Irie maffia hivatalos honlapja
Kelemen Kabátban hivatalos honlapja

Top