2014. 04. 03.

Irie Maffia, D.O.G

 

Az ország legjobb koncertzenekarainak egyike, az Irie Maffia a tavaszi szezon legnagyobb koncertjére készül. Sena, Busa, Columbo rengeteg jó zenésszel hozza közelebb a nyarat, sőt a trópusokat, és teszteli az Akvárium Klub új hangrendszerét. Az Irie Maffia mellett a D.O.G. forrósítja majd fel a hangulatot.

Az elmúlt években az Irie Maffia a hazai fesztiválpaletta minden lehetséges színpadán koncertezett a Szigettől a Balaton Soundon át a Volt fesztiválig, soundsystem (DJ-k és MC-k) felállásban pedig az ország klubjait járták be.

Tagok:

Élő Márton a.k.a. dr. Dermot – trombone
Horváth Gáspár a.k.a. Jumo Daddy – keyboard
Meggyes Ádám – trumpet
Baranyai Ákos a.k.a. Future – cuts
Busa István – rap
Dési Tamás – drums
Demeter Zoltán – bass
Kéri András a.k.a. Columbo – rap, vocals
Oláh Antal – percussion
Sena Dagadu – rap, vocals
Szekér Ádám – guitar

A D.O.G., azaz a Delusions of Grandeur zenekar számai épp oly’ sokszínűek, mint a banda tagjai: a magyar, kaliforniai, ír, norvég és német származású zenészek a sors sajátos humorér-zékének köszönhetően épp a pécsi éj-szakában találtak egymásra.

Hogy mégis miféle hangzásra kell gondolnunk? Valahol félúton a Fun Lovin’ Criminals, az Emil Rulez és Snoop Dogg közé eső senkiföldjén kotyvaszt-ják a Delta Blues gyökerekből, funk-os fordulatokból, némi country/western beütésből, na és egy löttyintésnyi ’ringatózó mocsokból’ álló főzetüket.

Helyszín: Akvárium Klub (1051, Budapest, Erzsébet tér)

Időpont: Április 3, 21:00

Jegyár: 1900 Ft (Jegyvásárlás)

Akvárium hivatalos Facebook oldala

Akvárium hivatalos honlapja

Facebook esemény

Top