2013. 06. 13.

III. Budavári Sörfesztivál

 

Szereted a sört? Irány a III. Budavári Sörfesztivál! A III. Budavári Sörfesztivál június 13-tól közel 200 féle sörkülönlegességgel és számos újdonsággal várja a folyékony kenyér rajongóit. 

A fesztiválon több kézműves sörújdonság is bemutatkozik, többek között a Gyertyános Sörfőzde Elixír 18 névre keresztelt nedűje, a Köleses Sör mézes-köleses főzete, a Stari Sörfőzde szilvás újdonsága, a Kapucinus Sörfőzde bodzás világos söre és a Domján Sörfőzde valódi gyümölccsel együtt érlelt meggyes itala. 

A kézműves sörfőzdék és a sörgyárak mellett a világ sörnagyhatalmai is képviseltetik magukat: a forró nyári estéken angol, ír, belga, cseh és német nedűket kóstolhatsz végig.

Idén a ciderek is sokkal nagyobb szerepet kapnak, a látogatók a Cider ligetben ízlelhetik meg a legjobb italokat.

A finomabbnál finomabb söröket a már jól bevált 4 deciliteres betétdíjas korsókban és 2 deciliteres kóstoló adagokban is kipróbálhatod.

A fesztivál idén is számos szórakoztató programmal várja vendégeit, többek között fellép majd: Charlie, Ganxta Zolee és a Kartel, Mystery Gang, ZUP, Balkán Fanatik, Joe Cocker Cover band, Doors Emlékzenekar és a ZZ Copy.

A jó hangulatról a Dumaszínház népszerű humoristái, Aranyosi Péter és Hadházi László gondoskodik a négynapos sörünnepen.

Csatlakozz Te is az eseményhez!
Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/351513484958369/

Sörfeszt

Top