2018. 07. 14.

II. BUDAPESTI NÉMET SÖRFESZTIVÁL

II. Budapesti Német Sörfesztiválon kifejezetten Németországból származó házi, kis- és nagyüzemi sörfőzdék söreit lesz lehetőség megkóstolni. Számos olyan sörrel találkozhatunk majd a rendezvényen, amelyekkel Magyarországon eddig csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem. A sörök mellett bajor malátaital különlegességeket is kóstolhatunk majd július első két hetében a város tetején, az WestEnd Millennium Tetőkerten.

A Serfőző bemutatja:
II. Budapesti Német Sörfesztivál és foci VB sasolás kivetítőn…

Két évvel ezelőtt a Serfőző csapata nem kisebb fába vágta a fejszéjét, minthogy a nagy múlttal rendelkező de kevésbé ismert német söröket bemutassa a magyar közönségnek. 2018-ban folytatódik a hiánypótlás, itt a II. Budapesti Német Sörfesztivál!

A II. Budapesti Német Sörfesztiválon kifejezetten Németországból származó házi – , kisüzemi – és nagyüzemi sörfőzdék söreit lesz lehetőséged megkóstolni. Számos olyan sörrel találkozhatsz majd a rendezvényen, amelyekkel Magyarországon ezeddig csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem találkozhattál. A sörök mellett bajor malátaital különlegességeket is kóstolhatsz majd július első két hetében a város tetején, az WestEnd Millennium tetőkerten.

A sörök és egyéb italok mellett olyan ételeket fogyaszthattok majd, amelyek kifejezetten a német gasztronómiához és a sörökhöz kapcsolódnak. De ha ezzel még nem elégednétek meg akkor, “non plus ultra”-ként a rendezvény egész ideje alatt a 2018-as foci VB-t is nézhetitek kivetítőn.

Nyitvatartás: 12:00 – 24:00

Csatlakozz a Serfőző közösséghez, hogy minden rendezvényünkről időben informálódj:
Serfőző,Budapesti Német Sörfesztivál

Facebook esemény

Helyszín: WestEnd Millenium Tetőkert, Budapest

Időpont: 2018.06.30 –  07.14

Jegyek: ingyenes

 

Top