2015. 01. 31.

Ignite (US)

 

A kaliforniai hardcore-punk zenekar, az Ignite utoljára 2006-ban tartott Magyarországon klubkoncertet. Most az együttes – magyar származású énekese, Téglás Zoli vezetésével – visszatér, hogy egyből két klubfellépést is vállaljon Budapesten. Az első, január 31-én egy szokásosan sújtó buli a Barba Negrában, a második, február elsején egy meghittebb hangulatú, egészen különleges és egyedi akusztikus koncert az A38 Hajón.

A zenekar jelenleg, a 2015-ben megjelenő legújabb, kilenc év után az első stúdióalbumán dolgozik, amiből remek ízelítőt mutat a Falu című dal, aminek demóverziója pontosan fél évvel ezelőtt került fel a YouTube-ra. Az Ignite mindig is kiemelt turnéállomásként kezelte Magyarországot, ami most sem lesz másként.

 

“Számomra és a csapat számára is az összes fellépés közül a magyarországi a legfontosabb helyszín. Nagyon szeretünk itthon fellépni, imádjuk a magyar közönséget, és nem csak én, de a zenekar többi tagja számára is kiemelkedő állomás lesz a budapesti” – mondta el a koncert kapcsán Zoli.

Helyszín: Barba Negra Music Club

Időpont: 2015. január 31. 20:00

Jegyár:
Normál: 4500 Ft
Elővételben: 3800 Ft
Kombinált bérlet: 6500 Ft

Facebook esemény
Honlap

Top