2018. 05. 09.

Icon for Hire (US) – Turn Your Pain Into Art Tour

 

Először érkezik Magyarországra a hazánkban is ezrek által szeretett, egyszerre csillogó és kemény amerikai elektronikus rock duó, az Icon For Hire. Fájdalom helyére művészet: erről szól aktuális turnéjuk, melynek műsorát az A38 Hajó Koncerttermében mutatják be május 9-én.

Amellett, hogy himnikus dalaikban az aktuális trendekhez igazodva jó érzékkel elegyítik a rock, az electronica és a hip-hop elemeit, a duó legnagyobb erőssége a mély és őszinte szövegvilág; a gondterhelt és előítéletektől terhelt modern világban olyan tabutémákról énekelnek erős realizmussal, mint a függőség, a depresszió és az önértékelési problémák.

Üzenetük egyszerű, mégis távolramutató – azt szeretnék bebizonyítani, amit maguk is megéltek karrierük során: mindenki a kezébe tudja venni az irányítást a saját élete felett. 2007-es alakulásuk után az első két lemezüket a Tooth & Nail Recordsnál, a legutóbbi és egyben legerősebb, Billboard-listára is felkerülő 2016-os You Can’t Kill Us-t már saját kiadásukban, a közönség segítségével készítették el. Az album érdekessége, hogy rajongóik finanszírozták: több mint 120.000 dollárt gyűjtöttek rá össze a Kickstarteren, ami elég volt arra, hogy például a Gwen Stefanit és az All Time Low-t is referenciái között tudó Mike Green producer feleljen a dalok tökéletesítéséért.

A You Can’t Kill Us anyaga szolgálja majd az alapot a koncerthez, ami az Icon For Hire magyarországi debütálásához méltó módon, kellő hangerőn szólal majd meg az A38 Hajó Koncerttermében.

Lemezek
You Can’t Kill Us, 2016
Icon for Hire, 2013
Scripted, 2011

Facebook esemény

Helyszín: A38

Időpont: 2018. május 9. 20.30

Jegyárak: 3500-4500Ft

Online jegyek

Top