2013. 12. 29.

I am Dirty winter edition 2013

Mint minden évben, idén is megrendezzük az I am Dirty Winter Dance Intensive-t, mely ezúttal a “KILL THE BEAT” nevet kapta.

Az elnevezés sokat elárul az elsajátítható koreográfiák feelingjéről, azonban az érthetőség kedvéért az alábbiakban nagyvonalakban leírjuk mire is számíthattok.

Új rendezvényünkön, 3 napon át tanulhattok tőlünk, napi 5 workshop órán át, 15 workshop koreográfiát elsajátítva,több mint 8 különálló stílusvilággal.

A stílusok között lesz;
– Ghetto
– L.A. Hip Hop
– Vogue
– Vogue – art
– Self – Expression
– Kortárs
– House
– Baltimore, és sok sok más ihletésű vonal is.:)

Az órarendben feltüntettük a FREESTYLE SESSION óratípust, mely a 3. (hosszított napon lesz) melyen az órák a 90 perces helyett, 115 percesek lesznek.
A Freestyle session a táncosok egyik nagy kedvence, és kérésükre tettük be az órarendbe, egy kis battle hangulattal vegyítve.

Szombaton és vasárnap lesz SIDE EFFECT, ÉS DIRTY DESIRE WOD PROJECT showcase, illetve minden nap tartunk “I am Dirty ösztöndíj jelölt” kiválasztást, ahogyan a Summer Camp-en tettük; minden órán kiválasztunk egy egy táncost – akik vip cardot kapnak a következő évad első kurzusára – és közülük megszavazunk azt AZ EGYET, AKI A TAVASZI WORKSHOPUNKON VELÜNK OKTATHAT MAJD!

dirty

♦ HELYSZÍN; M10 TÁNC ÉS SPORTAKADÉMIA
♦ IDŐPONT; 2013. december 28 – 30.

ÁRAK;

1 NAPOS JEGY; 5500Ft
2 NAPOS JEGY; 7500Ft
3 NAPOS JEGY; 9500Ft

ÓRAJEGY NINCS!

REGISZTRÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS;
1. Igazold vissza az eseményt!
2. Küldj egy privát üzenetet itt facebookon, vagy az iamdirty@freemail.hu emailcímre, a neveddel, és az adatokkal – hány napra, és milyen órákra szeretnél jönni.

Facebook esemény

Top