2013. 06. 25.

Hollywood Rose & AB/CD

A Hollywood Rose zenekar megalapítása óta már tengernyi víz lefolyt a Dunán, hiszen a csapat idén ősszel ünnepli fennállásának 10. évfordulóját.
A Guns N’ Roses dalait népszerűsítő hatos fogat az elmúlt egy dekádban bejárta fél Európát, hogy kisebb és nagyobb színpadokon több mint 600 koncertet abszolváljon a publikum nagy örömére.A HR azért nem tartozik a tipikus tribute zenekarok közé, mert 2008-ban egy EP-vel megpróbálkoztak saját számaik kiadásával és népszerűsítésével is, amelyet kettő nagylemez és számos videoklip követett. Az idei jeles évfordulóra valószínűsíthető egy újabb kisebb dalcsokor a tőlük jól megszokott dögös rock n’ roll vonalat erősítve.

A srácok nemrégiben a Petőfi Rádió „MR2 Akusztik” műsorának felvételén is szerepeltek, ahol a Guns és a saját dalaik átiratait vették fel szűk másfél órában, amit valószínűleg szeptemberben hallhat majd a közönség.A csapat életében idén augusztusban másodjára kerül megrendezésre a zalaegerszegiHollywood Rose tábor, amire gőzerővel készül a brigád, és ahol olyan előadók fogják emelni az esemény fényét, mint a Depresszió, a Junkies, a Rómeó Vérzik és az AB/CD. Az októberi, 10 éves jubileumi koncertjükig, melyet a PeCsa Music Hallban adnak, a PARKban lépnek fel utoljára Budapesten.

AB/CD

Az AB/CD formáció alaptevékenysége: AC/DC dalok előadása élőben.
Fellépéseikkel az alábbi célokat szeretnék megvalósítani:
-Közönségük és önmaguk önfeledt szórakoztatása koncertjeiken, hiszen mindannyian AC/DC rajongók, és nem csak hallgatni élvezet számukra kedvenc dalaikat, hanem eljátszani is.
-Küldetésüknek tekinik az AC/DC zenéjét eljuttatni mindazokhoz, akik kedvelik, azokhoz, akik még nem ismerik, de szeretik a jó rock zenét, s talán a zenekar koncertjein keresztül ez eljuthat hozzájuk.
– Céljuk kis hazánkon kívül, a szomszédos országokra, Európára is kiterjeszteni küldetésüket, már csak azért is, mert a nagy AC úgysem lehet ott mindenhol.

Jegyárak:
Elővételben: 999 Ft
Helyszínen: 1499 Ft

Jegyirodák:
• Budapest Park helyszíni jegypénztáraiban koncertnapokon 17 órától
• Nyugati téri Sziget jegyértékesítő pont
• Fesztiváljegy.hu iroda

Időpont:
2013. június 25., 19:30

Online jegyértékesítés

A Hollywood Rose hivatalos oldala és Facebook oldala
Az AB/CD hivatalos oldala és Facebook oldala

Top