2017. 11. 30.

Hogyan add el magad – személyes márkaépítés Oravecz Nórával

 

Szeretnéd megtudni, hogyan menedzseld a legfontosabb termékedet: önmagadat Szeretnél jó kapcsolatokra szert tenni, hatást gyakorolni másokra vagy szakmai karrieredet felpörgetni? Érdekel, hogy mit is jelent az, hogy énmárka? Akkor Neked szól a következő Afterwork előadása!

Oravecz Nóra fog bevezetni minket a személyes márkaépítés rejtelmeibe, aki az egyik legautentikusabb szakértője a témának hazánkban. 2016-ban a Forbes legbefolyásosabb közösségi média arcok listáján egyedüli bloggerként kapott helyet, a Huffington Post hasábjain rendszeresen publikál, 7 sikerkönyv szerzője, idén szeptemberben pedig megjelent a ’Van egy ötletem’ című könyve, ami énmárka és tartalomgyártás témában született.

Gyakorlott előadó, az elmúlt három év alatt legalább 100 telt házas előadást tartott a világ számos pontján. Befektetőkkel, Hollywood-i színészekkel, kaliforniai bloggerekkel, és nagyszerű magyar tehetségekkel dolgozik azon, hogy kiteljesedhessenek a közösségi médián keresztül.

Kispéntek alkalmából tegyünk együtt egy nagy lépést a személyes márkánk és saját magunk építéséért! Nóra is a ’lifelong learning’ híve, a bevétele jelentős részét saját magába fekteti, folyamatosan járja a világot, hogy a legjobbaktól tanulhasson. Most a személyes márkaépítéssel kapcsolatos tapasztalatait osztja meg velünk. Bárki képes lehet rá – állítja. Szerinted? Gyere el november 30-án csütörtökön a Fröccsterasz Télikertbe, és hallgasd meg Nóra közvetlen hangvételű előadását!

PROGRAMOK:
18.00-19.00: érkezés, networking, könnyed snackek, laza beszélgetések
19.00-20.00: Oravecz Nóra: személyes márkaépítés – Hogyan add el magad
20.00-20.30: kérdések és válaszok az előadóval
20.30-tól közös koccintás az ajándék Aperol Spritzzel majd bulizás DJ Nasty és DJ Nixon vezényletével az elmúlt évtized legjobb slágereivel, diszkó és r’n’b zenékkel

Facebook esemény

Helyszín: Fröccsterasz, Erzsébet tér 11-13

Időpont: 2017.11.30., csütörtök: 18.00-21.00

Jegyek: A belépő 2 990 Ft, mely tartalmazza a belépőt az előadásra
(az azt követő bulira, egy pohár Aperol Spritzet és snacket)
Online jegyvásárlás

 

Top