2014. 01. 23.

Hófesztivál

Ünnepeld velünk együtt a havat a telet és légy Te is a téli sportok szerelmese! A Hófesztiválon 4 napon keresztül, színes programok várják a hóimádó kicsiket, nagyokat, családokat, bulizós fiatalokat! A 4 nap alatt különleges és egyedülálló téli műsorok, koncertek és egy fergeteges show is biztosítja a hangulatot. A fesztiválos hangulatot, pedig a karácsonyi hangulatot idéző “Téli Varázs sétány” és rengeteg programhelyszín biztosítja majd!

Családi Síbajnokság értékes nyereményekkel!

A II. Országos Családi Síbajnokságon megmérkőzhetnek a családok, ahol a Sípark profi oktatói által betanított, zenés koreográfiára kell, egy színes fényeffektekkel megvilágított pályán lecsúszni. A Családi Síbajnokságon a Hotel Narád & Park jóvoltából értékes nyereményekért (3 napos wellness hétvégék) indul a verseny!

A 4 napos Hófesztivál igazi felüdülés a téli sportok szerelmeseinek, és ugyanúgy kínál érdekességeket a bulizni vágyó fiataloknak, mint az idősebbeknek és a kisgyermekes családoknak. Ha pedig odavagy a nyereményjátékokért, akkor igazi ínyencség lesz Neked a havas kincskeresős program, ahol a hóba elrejtett kincsesládákért megy majd az össznépi ásás. Az 50 ládikó egyike pedig egy autót rejt, de további értékes nyeremények is lesznek: repülőjegyet, biciklit és ejtőernyős ugrást is kaphatnak a szerencsés hóásók.

A Hófesztivál idején a sípark egyes helyszínei különleges szerephez jutnak. A Téli Varázs sétányon sült kolbásszal, kürtöskaláccsal, forralt borral és punccsal töltődhetnek és melegedhetnek a megfáradt síelők és snowboardosok, a sípálya mellett felállított Alpesi színpadon sztárfellépők gondoskodnak a fesztiválhangulatról. Az Alpesi Teraszon a sípályákon zajló műsorok közvetítése mellett napzáró bulik is lesznek, a gyalogosan és síléccel is megközelíthető Hósétányon pedig elcsábulhatsz egy jó kis sí- vagy snowboard oktatásra, és sportszereket is vásárolhatsz magadnak. A Funpark alatt kialakított Chillout Zone-ban pedig babzsákon lazítva hallgathatod a kellemes chillout dallamokat.

hofesztival2013-fellepok-01

Az esemény hivatalos oldala a faninfo.hu-n

A Faninfo hivatalos oldala

Top