2020. 04. 23.

Helikoni ünnepségek

 

Az április 23-25. között megrendezésre kerülő, kétszáz éves múlttal rendelkező tehetségkutató fesztiválon 2020-ban is a dunántúli középiskolás korosztály legjobbjai versengenek majd húsz művészeti kategóriában. A rendezvény valamennyi programja díjmentesen látogatható!

A  Helikon szó számtalan jelentéssel bír. Rövid internetes böngészést követően megtudhatjuk, hogy könyvkiadó, folyóirat, dohánytermék, regionális rádió, múzeum, mitológiai görög hegy, ókori hangszer, vagy éppen egy irodalmi közösség használja vagy használta a kifejezést. A felsorolást csak folytatni lehetne, de nem célunk minden jelentést felkutatni hisz ahány ember, annyi asszociáció.

Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a Helikon szó hallatán több tízezer magyar embernek az említetteken kívül más is eszébe jut. A kifejezés hatására az emlékek között felsejlenek a középiskolás évek, a Balaton, Keszthely városa, és egy rendezvény, melyről felejthetetlen élményekkel, dicsérő szavakkal vagy építő kritikákkal, minősítésekkel, netán éremmel, díjjal, vagy fődíjjal tért haza az egykori ifjú.

HelyszínKeszthely, Fő tér 3.

Időpont2020. április 23-25.

Jegyek: ingyenes

Facebook esemény

 

Top