2013. 12. 21.

Havasi Symphonic Aréna Show

 

A MÁSODIK FELVONÁS

Talán a 2012-es év egyik legnagyobb meglepetését okozta a HAVASI Symphonic a Budapest Sportarénában, hiszen az utolsó hetekben már képtelenség volt jegyet vásárolni rá. Ez a siker tette lehetővé, hogy elkészülhessen a show folytatása, a Második Felvonás.

2013. december 21-én rengeteg technikai újítással, minden eddiginél látványosabb show-elemekkel és vadonatúj zenei tételekkel kiegészülve újra színpadra áll a HAVASI Symphonic Aréna Show.

A közel két és fél órás zenei utazás során lenyűgöző látványelemek segítenek felfedezni világok és nemzetek kulturális kincseit, miközben a legmodernebb hang- és fénytechnika, a különleges színpadi megoldások és effektek szinte a székbe szögezik a közönséget.

A szimfonikus zenekar mellett egy hatalmas kórus, japán harci dobok, különböző földrészekről származó egzotikus hangszerek és 20 kiváló világzenei szólista bizonyítja be, hogy egy új zenei nyelvezet jött létre, melyet egy kicsit mindenki magáénak érezhet.

A lélegzetelállító élmény során HAVASI zeneszerzőként egyszerre tiszteleg a klasszikus zene öröksége, a világzene sokszínűsége és a rockzene letisztult ereje előtt, miközben a közönséget négy egymástól jól elkülöníthető zenei jeleneten keresztül repíti magával.

A tavalyi koncert leglátványosabb részei, a Drum and Piano összecsapás, a monumentális Munkácsy blokk vagy a mindent elsöprő Vihar című tétel természetesen idén sem hiányozhatnak majd a műsorból, de azok is nagy meglepetésekre számíthatnak, akik tavaly már élőben átélhették az élményt.

NEMZETKÖZI KREATÍV CSAPAT A SIKER MÖGÖTT

Brian Burke, a show rendezője jelenleg a nagyköltségvetésű show-műsorok világában az egyik legkeresettebb rendezőnek számít. Nevéhez fűződik többek között Céline Dion The New Day elnevezésű Las Vegas-i show-jának művészeti rendezése is, amelyen Franco Dragonéval, a Cirque du Soleil megalkotójával dolgozott együtt.

Az Arénában az előadóművészet, az innovatív színpadtechnika és a hatalmas felületekre történő vetítések ötvözetével a minőségi szórakoztatás új formáját valósítja meg.

VILÁGSZTÁROK AZ ARÉNÁBAN

Idén olyan világsztárok és zenei egyéniségek állnak majd színpadra a már ismert szólisták mellett, akik korábban még sohasem zenéltek együtt, és akik közül sokan először járnak majd Magyarországon. A tavalyi sikernek, és Brian Burke-nek, a show rendezőjének köszönhetően Oscar és Grammy-díjas művészek érkeznek Budapestre decemberben. Az összes közreműködő a www.havasi.eu weboldalon kerül bejelentésre.

SZTÁRVENDÉG:

A Gladiátor főcímdalának énekesnője, Lisa Gerrard

Időpont: 2013. december 21. (szombat) – 14:00 és 19:30

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Jegyár:  8500, 14900, 18500, 28500 Ft

Hivatalos honlap

Top