2014. 09. 12.

Halott Pénz

A szédületes gyorsasággal és eredményességgel a szcéna kellős közepébe robbant Halott Pénz ünnepli szülinapját népes rajongótáborával ezen az estén, ahol az ugyancsak nagy népszerűségnek örvendő kitűnő BeatKOHO lesz a vendég. Őrületes slágerek, vicces hiphop, édes beatek és ütős riffek egy az egyben!

Avantgárd hip-hop, vagy gitár riffekkel operáló intelligens party-himnusz?

A pécsi Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult Halott Pénz mára hétfős élőzenekar, a hazai hip-hop színtér üde színfoltjából, pedig egyre inkább a legjobb élőzenés klubok és fesztiválszínpadok állandó vendége.

Fekete napszemüveg mögé bújtatott laza humor, mindenki által ismert, dalban mégis ritkán megfogalmazott érzelmek a megbánt szakítástól, az egyik legformásabb női testrész diszkrét dicséretéig.

A 2013-ban megjelent Szólj anyunak, hogy a városban vagyok lemez sikere, többek közt olyan felvételeknek köszönhető, mint az Ugyanúgy hallasz, a Farkasok dala, a koncerteken közönség kedvenc Minden szobába kell álom, vagy a táncparketteken is taroló Feneked a gyengém.

A zenekar félévről-félévre szerepel a hazai Youtube toplistán – több milliós megtekintésekkel -, a klipek közül pedig az egyedi egysnittes technikával forgatott Nem érinthet meg az új favorit.

Az MR2 Petőfi Rádió a dalok rendszeres bemutatása mellett, Eleven és Akusztik című műsoraiban is szerepeltette már a csapatot, a Viva idén Comet-re jelölte a legjobb zenekar kategóriában, a szakma pedig a legjobb tizenöt feltörekvő hazai zenekar közé választotta a Nagyszínpad program keretében.

A tavalyi sikeres fesztivál körút után – amelynek a Sziget Magyar Zenei Nagyszínpada is része volt – 2014 nyarán újra országszerte fesztivál színpadokon a Halott Pénz.

 

Helyszín: A38 Koncertterem

Időpont: szeptember 12. péntek 20:00

Jegyár: elővételben 1200 Ft

Facebook

Hivatalos honlap

Top