Bermuda

A 2012-ben alakult Bermuda célja a kezdetektől magyar POP dalok írása volt. Egyszerűen, friss és mai hangulatban. Első daluk a „Monte Carlo”, melynek produceri munkáit KurioUss végezte rövid idő alatt az MR2-Petőfi Rádió TOP 30 slágerlistájának első helyéig jutott, miközben a hozzá tartozó videot a mai napig közel félmillióan nézték meg.

Az együttes 2013-as kislemeze „London” címmel jelent meg, mely a Monte Carlo sikereit is túlszárnyalva 3 hétig vezette egyidejűleg az MR2 Petőfi, a Class Fm és a VIVA TV slágerlistáit. 2013. júniusában a zenekar elnyerte az „Év felfedezettje” díjat a VIVA Comet gálán, majd a Bermuda az X-Faktor élő showjában történő fellépéssel zárta az évet.

2014-es daluk „A délután az új éjszaka” címmel tavasszal jelent meg, mely szintén helyett kapott számtalan rádió rotációjában. A fesztiválszezont követően a Bermuda új felvétele októberben érkezik, melyben először fog szerepelni egy különleges közreműködő vendég, a dal élő premierjére pedig az Akváriumban kerül majd sor.

LineUp:
Halott Pénz
Bermuda / Official
DJ Venom
DJ Turner

Jegyár: 1300 / 1600 Ft

Időpont: november 6. csütörtök 20:00

Helyszín: Akvárium Klub

FB event