2014. 03. 23.

Gardenexpo 2014

 

Kerti kiállítás és vásár

2014 tavaszán újra Gardenexpo az Arénában! 2014. március 21. és 23. között a 8. Gardenexpo várja a kertbarátokat.

Kerttervezés felsőfokon

Gardenexpo kiállításán megismerhetjük a legújabb kertészeti megoldásokat és elleshetjük a legegyszerűbb kertdíszítési praktikákat, mindezek mellett szórakoztató színpadi produkciók és kertészkedéssel kapcsolatos témák is színpadon lesznek.

vásár nagy választékban kínálja a legkülönfélébb kertészeti eszközöket, gépeket, kerti bútorokat, berendezéseket. Mindent meglelhetünk, ami egy tökéletes kert megtervezéséhez és építéséhez szükséges, a burkolatoktól a kültéri világításig. A kerti szabadidős programokhoz nagy választékban kerülnek bemutatásra jacuzzik, szaunák, medencék, vagy akár grill felszerelések. És természetesen egy ilyen vásár kínálatának a főszereplői sem hiányozhatnak. Hiszen amitől kert a kert az nem más, mint a szép zöld vagy tarka növényzet.

97134_galeria_13_vasar_gardenexpo

A 2014-as Gardenexpo szenzációja az  hazai és nemzetközi nemesítők és gyűjtők gyönyörű kompozícióit felvonultató Orchidea Ünnep, amely nem csak a orchidearajongóknak fog kellemes perceket szerezni.

Gardenexpo 2014 tematika

-Kerti életmód

-Kerttervezés, kertépítés

-Gépek, szerszámok

-Növények, növényvédőszerek

-Grillek-Kültéri burkolatok

-Árnyékolástechnika

-Kültéri világítás

-Öntözéstechnika

-Medencék

-Szaunák.

Gardenexpo társrendezvénye a Greenexpo zöld életmód kiállítás, amely a környezetvédelem, energiatakarékosság és újrahasznosítás témakörében fellelhető termékeket, megoldásokat mutatja be.

Időpont: 10:00 – 18:00

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Jegyárak: felnőtt jegy 1900 Ft, diák jegy 1200 Ft

Az esemény hivatalos oldala

Top