2013. 11. 21.

Fridge Festival

Visszatér a snowboard fesztivál Budapestre!? Rekord magas rámpa, irgalmatlan sok műhó és az ősz legnagyobb bulija? Nem hangzik rosszul, pláne ha az éjszakai szórakozásról a legjobb zenekarok és DJ-k gondoskodnak majd. Budapest, azon belül pedig a Hungexpo ad otthont a BudapestFridge Fesztivál feltámadásának, úgyhogy helyszűkétől biztosan nem kell tartani a hangulat pedig eddig is garantált volt minden évben!

Hugexpo szabad tere és G és C pavilonja kapásból remek, és már bejáratott  helyszíni keretet  ad a sport- és egyben fesztivál rendezvénynek. A Fridge Fesztivál pedig cserébe karakteresen érzékelteti, hogy a nyár vége mára már nem jelenti a fesztiválok végét, csak annyit, hogy a strandlabdát, és a szalmakalapot snowboardra és sílécre cseréljük… és persze kicsit vastagabban öltözködünk, az pedig nem is kérdés, hogy a forralt borral és némi töménnyel legalább olyan jól járunk, mint egy korsó hideg sörrel.

Az igen szépen összerakott sí- és snowboard fesztivál pedig garantálja az egész napos és éjszakai pezsgés sílécen, snowboardontéli kiállításon és vásáron és persze aszínpadok és DJ pultok előtt. Jó fesztiválhoz mérten hazai és külföldi előadók igen szép sora szavatolja, hogy a téli hidegben is igazi fesztiválhangulatban bulizhassunk. Szóval gyerünk ki a hóra!

Top