2021. 01. 14.

Folk-kocsmakvíz

 

2021-ben is várjuk a játszani vágyó, 4 és 7 fő közötti baráti társaságok, csapatok jelentkezését a Hagyományok Háza Folk-kocsmakvízére! A játékot a pandémia időszaka alatt az online térben tartjuk. Mivel így a határok és távolságok megszűnnek, távolabb élő barátainkat is szeretettel várjuk!

A játékot szokás szerint Varga Máté fogja vezetni, amit a csapatok élőben tudnak követni online. A feladatlapokat szintén egy online feladatkészítő rendszerben küldjük, a csapattagok egymással pedig otthonról, egy szabadon választott és létrehozott felületen (meet/zoom/teams/skype/stb.) tudnak beszélgetni egymással.

Aki komoly, tudományos, feszengő hangulatú versenyre számít, az csalódni fog, mert itt nem a lexikális tudásra, hanem kreativitásra és vidámságra lesz szükség! A kérdések valamilyen módon a Táncházmozgalomhoz, a népművészethez, népi mesterségekhez kapcsolódnak, tehát jó, ha minden csapatban van legalább 1-2 fő, aki ezekben a témákban jártas! A muzsika-felismerő fülét és a tippelő-tehetségét se hagyja otthon senki, hiszen egyedi és izgalmas nyereménnyel jutalmazzuk a bajnok-csapatokat!

Időpont: 2021. január 14. 19:00-22:00

Jegyárak: ingyenes

Facebook esesmény

Regisztráció

Top