2014. 08. 16.

Fluor & the Filigrans

Fluor Tomi nemrég valóra váltotta régi álmát, és megalapította saját zenekarát. Öt nővel!

Határtalan Fluor Tomi (polgári nevén Karácson Tamás) boldogsága, a rapper ugyanis nemrég valóra váltotta egyik régóta dédelgetett álmát, és megalapította első saját zenekarát.

„Tavaly az egyik hazai fesztiválon – több magyar előadóval együtt – egy hatalmas zenekarral a hátunk mögött álltunk a színpadra, ami által olyan energiák szabadultak fel, és olyan euforikus állapotba kerültem, hogy eldöntöttem: ha lehetőségem lesz rá, biztosan csinálok egy zenekart” – mondta Fluo, aki azt is elárulta: az elsődleges célja, hogy a Fluor & The Filigrans formációval bevegyék a hazai fesztiválokat. A banda egyébként – Tamással együtt – hét tagot számlál, ebből öten a gyengébbik nem képviselői, a rapper egyik közeli barátja, Diaz pedig tiszteletbeli tag.
„A zenekar nem zárja ki a haknizást”

„Világéletemben egy különc csávó voltam, épp ezért egyértelmű volt számomra, hogy nem valami klisés boybandet alapítok. Azt akartam, hogy legyen valami bónusz, valami extra a dologban, ezért döntöttem úgy, hogy inkább lányokkal csapatom” – magyarázta, hozzátéve: a tervei szerint csak és kizárólag a saját dalait fogják játszani a koncerteken.

Helyszín: A38 Tetőterasz

Időpont: augusztus 16. (szombat)  20:00

Jegyár: elővételben 1000 Ft

Facebook

Hivatalos honlap

Top