Eltűnt gyermekek világnapja

Május 25. Vasárnap
Nyitány: 15.00 Zárás: 21.30

“Hasonlóan a tavalyi évek tapasztalataihoz, idén is több ezer látogatót várunk rendezvényeink helyszínére. Fantasztikus öröm volt látni és érezni mindenki részéről, hogy fontos ügyet képviselünk. Úgy érezzük, hogy egy olyan programba kezdtünk bele, amelyet folytatni kell.
2011 óta minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az eltűnt gyerekek ügyében közös erőfeszítéssel megtett lépéseket és kezdeményezéseket a városok helyszínein megköszönjünk.
Külön örömünkre szolgál, hogy az Ezer Lámpás Éjszakája programhoz felelősségteljesen gondolkodó városvezetők csatlakoztak.”

Ezer_Lampas_Ejszakaja_kepek_egyben3

2014. Május 25-én 9 nagyvárosban találkozhattok az Ezer Lámpás Éjszakája egész napos programsorozatával.

Minden városi helyszínen egyszerre indulnak a programok és a világító lufik felengedésével, egyszerre zárjuk az eseményeket. Az előző évek eseményeit látva, idén még több világító lufit engedünk fel a magasba-az eltűnt gyerekek emlékére. Fontos tudnotok, hogy most is ingyenesen osztjuk szét este 9 órától a léggömböket.

Terveink szerint este 21.30-kor egy időben engedjük fel a világító “lámpásokat”

Minden helyszínen családi és gyerekprogramokkal kedveskedünk, de lesz rendőrségi bemutató is. A civil sátrainkban felvilágosítást kaphatnak az érdeklődők a gyerekeltűnések statisztikájáról és a csellengés veszélyeiről is.
Délután 15 órától és az összes városban egész napos koncertek kezdődnek.

Fellépők: 

-Szinetár Dóra

-Bereczki Zoltán

-Keresztes Ildikó

-Takács Nikolas

-Cserpes Laura

-Annimal Cannibals

-Pál Dénes

-Fluor

-Sugarloaf

-Király Viktor

Műsorvezető: Váczi Gergő

Helyszín: Budapest 56-osok tere

Időpont: május 25. (vasárnap) 15:00

Ingyenes!

Az esemény oldala

FB esemény