2014. 05. 24.

Ez az a nap!

Emeljük fel a szívünket! Emeljük fel JÉZUS nevét! 2014. május 24-én ismét Ez az a nap!melyen a legkiemelkedőbb nemzetközi gospel kiválóságok hatnak a lelkünkre. A nagyszerű koncertsorozatnak, a modern keresztény könnyűzene egyik legkiemelkedőbb nemzetközi eseményének 2014-ben is a Papp László Budapest Sportaréna fog színteret biztosítani.

Ez az a nap! címmel várnak mindenkit, aki rajong a keresztény zenéért, a gospel koncertekért és legfőképpen szeretne részese lenni egy energiával teli közös imádságnak. A hét órás program során a látogatóknak a zenei élmények mellett lehetőségük nyílik megtekinteni egy kiállítást és más kísérő programokkal is várják őket. A mára méltán népszerűvé vált felekezetközi kortárs gospel fesztiválra az egész Kárpát-medencéből várnak látogatókat. A színpadon nemcsak külföldi, hanem hazai kiválóságok is helyet kapnak.

Nagy örömmel hirdetjük nektek, hogy idén az Ez az a nap! színpadán szolgál:

–> a legendás amerikai NEWSBOYS, akik először járnak Magyarországon
–> valamint az ausztrál REUBEN MORGAN, a Hillsong legismertebb dalszerző dicséretvezetője, aki a HILLSONG LONDON csapatával érkezik!

–> Újra ellátogat hozzánk MARTIN SMITH és zenekara, valamint GRAHAM KENDRICK, a modern dicsőítő zene úttörői Nagy-Britanniából!
–> Az anyanyelvünkön pedig együtt énekelhetünk a Helyes_Beat zenekarral, a Magyar Continental Singers-szel, Csiszér Lászlóval, Gável Andrással és Gellérttel, az Amaro Del együttessel, Pintér Bélával és Prazsák Lászlóval, valamint bátorító igei üzenetek is elhangoznak majd a színpadról.

Helyszín: Budapest Sportaréna

Időpont: 2014.05.24

Jegyfajták:

Ülő I Normál ár 2.990 Ft Csoportjegy 6 főtől 2.490 Ft Csoportjegy 13 főtől 2.300 Ft Csoportjegy 20 főtől 2.240 Ft

Álló Páros állójegy 2.990 Ft Ülő

Ülő II Normál 3.990 Ft Csoportjegy 6 főtől 3.325 Ft Csoportjegy 13 főtől 3.070 Ft Csoportjegy 20 főtől 2.990 Ft

Ez a nap! a Facebook oldala!

Top