2018. 06. 20.

EVERNESS FESZTIVÁL 2018

 

Élményfesztivál a Balaton partján az önismeret jegyében
Húsz, környezettudatos dekorációval készült színes sátor a Balaton partján. Tánc, jóga, koncert, előadás, workshop, meditáció, hangfürdő. 600 program, 300 hazai és külföldi fellépő. Az Everness Fesztiválon idén is minden a tudatosság körül forog és számtalan önismereti módszer közül választhat, aki júniusban Alsóörsre látogat.

Tény, hogy a tudatosság fesztiválja néven ismert Everness idén nagyon belehúz, már ami a programkínálatot illeti. Júniusban ugyanis olyan világklasszisok látogatnak a Balaton partjára, mint Dan Millman a Békés harcos írója, Neale Donald Walsch a Beszélgetések Istennel sorozat szerzője, Feldmár András pszichológus, Müller Péter, Novák Péter, Soma Mamagésa, Pozsgai Nikoletta, Grescsó Zoltán, Gánti Bence. Közel 40 jógaoktató, számtalan táncos műfaj képviselője és páratlan zenei kínálat biztosítja majd a közösségi feltöltődés élményét. Eljön a spirituális mantaréneklés nagy képviselője Sudha, de ott lesz a Tribali, Netanel Goldberg, a Merope, a Layanda, Stepan Christanov, a Samsara Boulvard, a Sirius World Music és Bársony Bálint is.
Ne feledd, idén a megszokottól eltérően szerdától hétfőig tart a fesztivál, hogy elkerüljük a vasárnap délutáni csúcsforgalmat és teljes értékű pihenő- és feltöltődő nappá váljon a vasárnap is!

14 éves korig a belépés díjtalan!

Család- vega- és vegánbarát fesztivál a Balatonparton, ahol az lehetsz, aki mindig is voltál.

HelyszínALSÓÖRS – PELSO CAMPING

Időpont06.20. 12:00 – 06.25. 12:00

Jegyek: 10.000 Ft. – 30.000 Ft.
Online jegyvásárlás

Top