2018. 08. 18.

Die Antwoord

Ugye számodra is ismerősen cseng a következő zene címek: Enter The Ninja, Baby’s On Fire, I Fink U Freeky. Az afrikai Die Antwoord együttes augusztusban megidézi az őskáoszt a Budapest Parkban. Habár számaikat rádió sosem játszotta mégis mindannyian teli torokból fogjuk nagy klasszikusaikat énekelni.

A Die Antwoord rap-rave együttesről tudni kell, hogy 2008-ban alakultak meg Fokvárosban. Frontembereik ¥o-landi Vi$$er és párja, egyben legjobb barátja Ninja készítik zenéiket DJ God-dal közreműködve. Megjelenésük tükrözi a zef ellenkultúrát és Roger Ballen fotográfus munkáit.

Első albumukat 2009-ben adták ki és $O$ névre hallgatott. Ezt bárki ingyenesen letölthette online. Enter The Ninja című számuk ekkor kapott nemzetközi figyelmet. 2011-ben megalapították saját kiadójukat, a Zef Recordz-t majd kiadták következő albumaikat a Ten$Iont (2012) és a Donker Mag-ot (2014). Utóbbi legismertebb száma a Cookie Thumper lett. Tavaly kiadták az “utolsó” albumukat a The Book of Zef-et és akkori elmondásuk szerint fel is akartak oszlani. Bár ennek semmi nyomát nem láthattuk, mindezt jól bizonyítja az a tény, hogy várva várt, ám de nem mindennapi kedvencünk kis hazánkba látogat nyár végén.

A koncert után hajnalig tartó fellépéseket élvezhetnek a jelenlévők.

KORHATÁR:
– 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

HELYSZÍN:

 Budapest Park, Soroksári út 60, Budapest 1095

IDŐPONT:

2018. augusztus 18. 17:00 – 2018. augusztus 19. 4:00

JEGYEK: Online jegyvásárlás

-Normál jegy: 9999 Ft

-Terasz jegy: 14999 Ft

-Takarék Skybox jegy (VIP): 599999 Ft

-Mastercard Skybox jegy (VIP): 899999 Ft

JEGYINFORMÁCIÓK:

– Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudnak vállalni.
– A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
– Ennél az eseménynél nincs SZÉP kártyás fizetési lehetőség.
– A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Facebook esemény

Top