2018. 07. 01.

Derby Fesztivál 2018 – Június 29. – Július 1.

 

Derby – ahol a legedák születnek

Van abban valami varázslatos és borzongató, amikor csak egyetlen esélyünk van az életben, hogy véghez vigyünk valami hőstettet, próbára tegyük magunkat, megnyerjük a nagydíjat. A Derby épp ilyen. Sok zsoké, tréner, hajtó és tulajdonos egész életében arról álmodozik, hogy ott állhasson a dobogó felső fokán és neki szóljon a Himnusz.

A Derby mindig különleges: látványos, mert egyszerre sokan állnak starthoz, izgalmas, mert bármikor jöhet egy nem várt fordulat. Egy életre szóló élmény átélni a pillanatot, amikor a legjobb beírja magát a halhatatlanok nagykönyvébe, ahogy annak idején Kincsem is tette.

Június 29-e és július 1-je között, három napon át három különböző szakág legjobbjai mérik össze tudásukat a Kincsem Parkban. Pénteken a 4. Agár Derby, szombaton a 104. Magyar Ügetőderby, vasárnap pedig a 96. Magyar Derby, a telivérek legendás futama lesz a nap fő versenye.

Az idei év különlegessége, hogy öt szerencsés látogató részt vehet a vasárnapi Civil Derbyn, ahol kétszemélyes versenykocsiban, profi hajtó mellett élhetik át az ügetőverseny felejthetetlen izgalmát. Idén először, szombaton rendezzük meg a Celeb Derbyt, a sztárok futamát, ahol szurkolhatsz kedvenc színészeidnek, sportolóidnak, bloggereidnek. Pénteken pedig a fiatal korosztály méretteti meg magát a Póni Derbyn.

Az izgalmas versenyek mellett a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az agarakkal és számos lóhoz, lovagláshoz kapcsolódó érdekességgel.

Ha Derby, akkor az elegancia főszerepet játszik: mindhárom napon megajándékozzuk a rendezvény legjobban öltözött gyermekét, nőjét és férfiját, vasárnap pedig egyedi Derby ruhákat mutatunk be.

A gyerekeknek is színes programokkal készülünk: lesz kézműves sarok, kalapkészítés, mesebeli körhinta, pónilovaglás és arcfestés.

Facebook esemény

Helyszín: Kincsem Park

Időpont: 2018. Június 29. – Július 1.

Jegyek:
Szombaton és Vasárnap felnőtteknek helyszínen: 1500 forint
Online elővételben a kincsempark.jegy.hu oldalon: 1000 forint.
A rendezvényre a belépés pénteken ingyenes!

Online Jegyvásárlás

18 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

 

Top