2018. 10. 05.

Corvin Club x Terem \ Klaudia Gawlas

 

Corvin Club x TEREM Budapest pres. Klaudia Gawlas music w/ SanFranciscoBeat (Official)Shabaam

Klaudia Gawlas esetén nem egyszerű eldönteni hol is kezdjük; precíz mixtechnikáját, kiemelkedő szelektori képességeit és a közvetlen közönség iránti hozzáállását már saját bőrünkön is tapasztalhattuk, mikor Sanfranciscobeat helyett mászta meg a Corvin pultját nagyjából egy éve.

A sötét hangzás nagyköveteként harmadszor látogat a Corvin Club falai közé főhősünk, ezúttal mégsem mondhatjuk, hogy a megszokott közegbe tér vissza. Kíváncsian várjuk mit tud kihozni a Terem adottságaiból, a feszes tempó és Klaudia adott, már csak Ti hiányoztok.

LINE UP:
Klaudia Gawlas music
SanFranciscoBeat (Official)
Shabaam

TICKETS: 
Early-bird: 2.500 HUF
Presale: 3.000 HUF

VIP:
Early-bird: 5.000 HUF
Presale: 6.000 HUF

A VIP jegy tartalmazza:
– külön sorban történő, gyors beléptetés
– saját italpult
– panoráma, jó rálátás a fellépőre
– szeparált mellékhelység

TABLE RESERVATION:
david.tothalmasi@corvinclub.hu
+36 20 244 72 30
——————————————————————————————-
Az őszi szezon nem kezdődhet Corvin nélkül, szerény technotthonunk bár négy emelettel lejjebb költözik, de a lokációváltozást illetően egyértelműen emelkedő pályára áll; Budapest egyik legjobb technikai és beltéri adottságaival felvértezett helyszínéből tervezünk vérbeli klubot faragni, a szóbanforgó rendezvényhelyszín pedig nem más, mint a Terem!

Az óriási belmagasságot és remek akusztikai adottságokat VOID Acoustics Hungary hangrendszerrel egészítjük ki a kifogástalan hangzás érdekében, az egyedülálló látványvilágot pedig a giga vetítőfelületeten túl az oldalfalakra rögzített LED kijelzők hivatottak biztosítani. Pánikra semmi ok, a romkocsma hangulat letisztult és igényes kialakítású környezetre cserélését túl fogjuk élni, előmenetelünkhöz hűen az underground hangulat megtartását szem előtt fogjuk tartani.

Online Jegyvásárlás
Időpont: 2018. október 5.
Helyszín: Corvin Club
Facebook esemény

 

Top