2014. 04. 30.

Copy Con – Újra Veletek

„Újra Veletek!”

Több hónapja tartó próbák után az új műsor először „térben és időben is” méltó helyen lesz hallható-látható, mégpedig április 30.-án a Budapest Parkban. A szabad ég alatt, a tavaszból már a nyár felé tekintve, minden bizonnyal emlékezetes koncertre kerül sor.
Copy Con a hazai zenei élet különleges egyénisége, élőzenés klubok és fesztiválok állandó, népszerű szereplője, másfél év „alkotói szabadságot” követően idén tavasztól újra koncertezik.

2012. év végén jelent meg negyedik albuma, amely 7 év összefoglalása és lezárása volt, megjelenését közel másfél éves „visszavonulás”, „alkotói pihenés” követte. A „bűvös hét év” végén nem csak befejeződik valami, hanem új is születik – ezúttal biztosan. Ez persze nem feltétlenül jelent teljes váltást, elsősorban annak az igénye, hogy a mondanivaló, a dalok még nagyobb erővel szólaljanak meg, hogy a kisebb-nagyobb koncerthelyszínek méltó szereplőjeként a zenei élmény is még nagyobb jelentőséghez jusson.

Copy Con tehát új, a Budapest Riddim Band kiváló zenészeivel alakított csapatával tér vissza a „világot jelentő deszkákra”. Sok tekintetben a dalok is felfrissültek, négy tagú énekszekcióval, átalakított hangzással. A műsorból természetesen nem maradnak ki az elmúlt évek Copy Con slágerei sem, de a közelmúltban is születtek dalok, amelyeket még 2014-ben megismerhet a közönség is, mégpedig nem csak a koncertek keretében.

Helyszín: Budapest Park (1095, Budapest, Soroksári út 60.)

Időpont: 2014.04.30. , 19.00

Jegyek:
04.16.-ig: 999 Ft
04.29.-ig: 1499 Ft
04.30.: 1999 Ft

Facebook esemény
Copy Con Facebook

Top