2013. 08. 22.

Compact Disco – 5.születésnapi buli

Egy óriási bulival ünnepli 5. születésnapját a Compact Disco. Slágerek, party, torta és sok-sok újdonság, ezt ígéri Csaba, Begi és Gábor mindenkinek, aki velük ünnepel a PARK-ban.

A Compact Disco két új vendégművésszel is kiegészül a nagykoncertre. Szakos Krisztián (gitár) már többször feltűnt a Compact Disco mellett, de a közel múltban még egy női dobos, Török Emese is csatlakozott a bandához. Ezt a felállást eddig csak a fesztiválokon láthatta a közönség, de most Budapesten is bemutatjuk milyen bulira képes ez a csapat.
A fiúk mindemellett egy néhány dalból álló magyar nyelvű blokk-kal is meglepik a rajongókat a PARK-ban, ami eddig nem volt rájuk jellemző.
Walkó Csaba számára ez a nyár rengeteg pozitív dologgal járt, hiszen a kimagasló rádió siker és a rengeteg fellépés mellett a közelmúltban apuka lett.
– Szárnyalok a boldogságtól és ezt a lendületet a PARK nagyszínpadán át is adom a közönségnek – mondja Csaba.

Több rajongó már jelezte, hogy meglepetéssel készülnek a Compact szülinap alkalmából, amit a koncerten szeretnének átadni.
Két rajongónak azonban biztos lesz lehetősége személyesen is gratulálni a fiúknak. Az első 100 elővételes jegyvásárló között ugyanis kisorsolunk egy “meet & greet-et”, így a koncert előtt a backstage-ben koccinthat a fiúkkal és elsőként láthatja a különleges születésnapi tortát.
A zenekar a kánikula ellenére munkával tölti a nyár hátralévő részét: a szülinapi koncert próbái, a fellépések mellett az októberben megjelenő új lemezükön is dolgoznak.
A Compact Disco mostani sikerdala, a We Will Not Go Down vitathatatlanul megalapozta a rajongók várakozását az új albummal kapcsolatban. Pedig a fiúk szerint még legalább 4 ilyen elsöprő sláger található az új számok között…vagyis addig be kell érni egy elsöprő szülinapi party-val, a COMPACT DISCO koncerttel a PARK-ban.

Jegyárak:
Elővételben: 999 Ft
Helyszínen: 1499 Ft

Jegyirodák:
• Budapest Park helyszíni jegypénztáraiban koncertnapokon 17 órától
• Nyugati téri Sziget jegyértékesítő pont
• Fesztiváljegy.hu iroda

Online jegyértékesítés

————————————

Italakciók

————————————

A zenekar hivatalos oldala
A zenekar Facebook oldala

Az esemény Facebook oldala

Top