2015. 02. 01.

Coldhunter Party Sítábor 2015

2015-ben útjára indul a legenda Franciaország egyik legkedveltebb síterepén, Les Orres-ban hazánk legjobb DJ-ivel, legtehetségesebb ridereivel és legbulisabb arcaival! Figyelem, jegyek csak korlátozott számban!

100 km sípálya
1170 m szintkülönbség
19 sífelvonó
Háromcsillagos pályaszállás

FELLÉPŐK 

MICHAEL CALFAN (FR)
FLAMEMAKERS
BÁRÁNY ATTILA
CHRIS LAWYER

SÍTEREP 

Les Orres (ejtsd: lézorr) a francia Alpok egyik legkedveltebb síterepe, mely kiterjedt pályarendszerével (100 km), számos síliftjével (19) és majd 1200 méteres szintkülönbségével remek terep mind kezdő, mind profi sízők és snowboardozók számára. Nagy funparkjával, számos freestyle-ra lehetőséget adó hegyoldalával és big airbagjével profik számára is kecsegtető lehetőségeket nyújt.

SZÁLLÁS 

A velünk utazókat Les Orres 1800 két legfelkapottabb szállodájában, a Parc des Airelles ***-ben és a Balcon des Airelles ***-ben látjuk vendégül. Mindkét szállodában található egy minden igényt kielégítő wellness részleg szaunával, jacuzzival és fedett medencével. Minden apartmanhoz tartozik egy teljesen felszerelt konyha (sütő, mikrohullámú sütő, hűtő, mosogatógép), LCD tévé, erkély és közös sítároló. Előbbi szállodától mindössze 50 méterre található a legközelebbi sípálya, míg utóbbitól is csak 100 méter séta a felvonó. Az elhelyezés 4-5-6-7-8-10 személyes, változó méretű apartmanokban van lehetőség – így mindenki baráti társasága méretével megegyező lakást kap a Franciaországban töltött ideje alatt.

UTAZÁS 

A tábor alapára (diákoknak 219 euró, felnőtteknek 249 euró) az utazást nem tartalmazza, de természetesen több városból is kínálunk buszos utazási lehetőséget utasaink számára.

● Budapesti indulással: 60 €/fő
● Szombathelyi indulással: 60€/fő
● Veszprémi vagy székesfehérvári indulással: 65€/fő
● Győri indulással: 69€/fő

A helyszín természetesen gépkocsival is megközelíthető, ezesetben mindenképp ajáljuk, hogy vigyetek magatokkal offline GPS-t (a mobiltelefonokban lévő szoftverek az esetek többségében internetet használnak, amit csak külön díjak után tudtok külföldön használni) és hóláncot! Fontos, hogy egy új jogszabály miatt minden járműben kötelező légalkoholmérőt tartani. Ez a szabályozás külföldiekre is vonatkozik!

BULIK 

Az általunk szervezett bulikba minden vendégünk számára ingyenes a belépés, a tőlünk függetlenül utazók számára esténként 20 euró a belépő. Hat éjszakán át készülünk programokkal az éjszakára, ahol természetesen a legjobb magyaroszági és külföldi DJ-k szórakoztatnak majd Titeket!

A szállástól tízpercnyi sétára található, minden igényt kielégítő rendezvényteremben hazai árak szerint is olcsónak mondható italpult, ruhatár és világszínvonalú hangtechnika vár mindenkit.

Fontosnak tartjuk, hogy a bulizás ne menjen a sport rovására, ezért minden este már kilenckor útjára indítjuk a partyt, amit hajnali fél három körül be is fejezünk. Így mindenki megfelelően kipihenheti magát a másnapi csúszásra.

Emellett napközben a szállodák melletti fő felvonó mellett folyamatosan DJ-kkel, programokkal és promóciókkal várunk.

 ÁRAK 

DIÁK

Alapár: 219€
Kaució (szállás) 100€
Üreságy felár (opcionális): 100€
Ágyneműhuzat (opcionális): 8€
Biztosítás (opcionális): 13€
Idegenforgalmi adó: 7 €

FELNŐTT

Alapár: 249€
Kaució (szállás) 100€
Üreságy felár (opcionális): 100€
Ágyneműhuzat (opcionális): 8€
Biztosítás (opcionális): 13€
degenforgalmi adó: 7 €

VIP

Alapár: 319€
Kaució (szállás) 100€
Üreságy felár (opcionális): 100€
Ágyneműhuzat (opcionális): 8€
Biztosítás (opcionális): 13€
Idegenforgalmi adó: 7 €

A csomagár tartalmazza:
– Szállást 7 éjszakára normál kategóriájú apartmanban
– 6 napos síbérletet

Az ár nem tartalmazza:
– Buszos utazás (budapesti indulással: 60 €/fő, szombathelyi indulással: 60€/fő, veszprémi vagy székesfehérvári indulással: 65€/fő, győri indulással: 69€/fő)
– Ellátás
– Biztosítás
– Üdülőhelyi illeték
– Ágynemű
– Kaució (100€)

 KAPCSOLAT ÉS JELENTKEZÉS 

www.coldhunter.hu – info@coldhunter.hu – foglalas@coldhunter.hu – +36 70 360 8105 – 1112 Budapest, Péterhegyi lejtő 69.

 Helyszín: LES ORRES, FRANCE
 Időpont: 2015. JAN. 23. – FEBR. 1.

Az esemény Facebook oldala

A Coldhunter facebook oldala

A Coldhunter hivatalos oldala

Top