2014. 04. 20.

Cloud 9+

 

Drum and bass, dubstep, hip-hop betétek, rock and roll riffek: az eredmény nem más, mint a rockstep! Ha jót akartok bulizni, gyertek el a Cloud 9+ koncertjére, amely a szédületes Bladerunnaz Parti részeként kerül megrendezésre.

A Cloud 9+ egy éve robbant be a zenei univerzumba, felüdülést hozva az izgalmas koncepciókra éhező hazai hallgatóság számára.

A bandát Tóth Bertalan (gitár, billentyű), Koller Márk (dob, sampling) és Biksi Gábor (basszusgitár) alapították 2012-ben, és akkor váltak teljessé, mikor a két frontember is csatlakozott hozzájuk. Szivák Zsolt, aki 2012-ben megnyerte a VOLT Fesztivál hangja versenyt és a nigériai származású MC, Skeeny Boy dobta fel az együttes hangzását.

Első klipjük, a „Supernova” futótűzként terjedt a YouTube-on, ami nem meglepő módon sok fellépést is hozott nekik a 2013-as évben.

Az élőhangszeres rockot/hiphopot és az elektronikus drum and basst/dubstepet keverő zenekarra a legnagyobb hazai kiadó, a Magneoton figyelt fel elsőként. A következő klip a “Breathe In”-hez készült, ami a VIVA és az MR2 rotációjába egyaránt bekerült, mellette pedig a Telenor Deezer reklámzenéje lett.

Az együttes szekere fénysebességgel száguldott tovább, a Cloud 9+ rövidesen a Red Bull szponzoráltja lett, így energikus új klipjük, a „Lights” már a Made In Garage kezdeményezés keretén belül készült.

A Cloud 9+ újító voltán túl másik nagy aduja, hogy óriási bulit csinál élőben. 2013-ban adott számtalan koncertjének köszönhetően a Cloud 9+ a budapesti és a vidéki közönséget is meghódította. A banda fellépett önállóan az A38-on, a Pecsában a Punnany Massif, illetve a Parkban a Brains előtt, ősszel pedig a Compact Discót kísérte el lemezbemutató turnéjuk állomásaira. A fiúkkal emellett forgatott a VIVA Turné csapata, akik számos fontos hazai koncertzenekarral készítettek már műsort.

A zenekar tagjai
Szivák Zsolt: ének
Kayode Ábel: MC
Tóth Bertalan: gitár, billentyűsök
Biksi Gábor: basszusgitár
Kollert Márt: dob, sampling

 Helyszín: A38 Koncertterem

Időpont: április 20. vasárnap 20:00

Jegyárak: elővételben: 1000 Ft, helyszínen: 1400 Ft

Facebook

Top