2017. 10. 28.

Cloud 9+

 

Drum and bass, dubstep, hip-hop betétek és rock and roll riffek: a végeredmény nem más, mint a rockstep! Ha jót akartok bulizni, gyertek el a Cloud 9+ koncertjére!

Cloud 9+ két éve robbant be a zenei univerzumba, felüdülést hozva az izgalmas koncepciókra éhező hazai hallgatóság számára.

A bandát Tóth Bertalan (gitár, billentyű), Koller Márk (dob, sampling) és Biksi Gábor (basszusgitár) alapították 2012-ben, és akkor váltak teljessé, mikor a két frontember is csatlakozott hozzájuk. Szivák Zsolt, aki 2012-ben megnyerte a VOLT Fesztivál hangja versenyt.

Első klipjük, a „Supernova” futótűzként terjedt a YouTube-on, ami nem meglepő módon sok fellépést is hozott nekik a 2013-as évben.

Az élőhangszeres rockot/hiphopot és az elektronikus drum and basst/dubstepet keverő zenekarra a legnagyobb hazai kiadó, a Magneoton figyelt fel elsőként. A következő klip a “Breathe In”-hez készült, ami a VIVA és az MR2 rotációjába egyaránt bekerült, mellette pedig a Telenor Deezer reklámzenéje lett.

 

Az együttes szekere fénysebességgel száguldott tovább, a Cloud 9+ rövidesen a Red Bull szponzoráltja lett, így energikus új klipjük, a „Lights” már a Made In Garage kezdeményezés keretén belül készült.

A Cloud 9+ újító voltán túl másik nagy aduja, hogy óriási bulit csinál élőben. Az elmúlt két évben adott számtalan koncertjének köszönhetően a Cloud 9+ a budapesti és a vidéki közönséget is meghódította. A banda fellépett önállóan az A38-on, a Pecsában a Punnany Massif, illetve a Parkban a Pendulum, illetve a Modestep Dj Set előtt. A fiúkkal emellett forgatott a VIVA Turné csapata, akik számos fontos hazai koncertzenekarral készítettek már műsort.

Facebook esemény

Időpont: 2017. október 28.  20.00

Helyszín: A38 Hajó

Jegyek: Earlybird: 2000 Ft, Limitált elővételes: 2400 Ft, Normál: 2800 Ft

 

Top