2013. 12. 23.

Children of Distance és SuburBand

 

 

Children of Distance

A legnépszerűbb honi pop hip-hop formáció hatalmas évzáró bulija, hiszen nekik aztán volt az idén mit ünnepelni. Több, mint 250.000 Facebook rajongó. A leghallgatottabb magyar együttes a youtube-on: 65 millió lejátszás. Még Messinek is ritkán jön össze, hogy két egymást követő meccsen mesterhármast rúgjon, pedig neki hetente van rá lehetősége. A Children Of Distance-nek sikerült, ami még csapat kategóriában senkinek sem a VIVA COMET-en. 2013-ban is Őket szavazta meg a közönség a legjobb együttesnek. Ezzel a díjjal 3 egymást követő évben lettek a legjobbak. A VIVA COMET díj mellett a BRAVO OTTO díj is a csapat kezébe került. Az arany indiánt is a legjobb együttes kategóriában a csapatnak ítélte a közönség, csakúgy, mint tavaly, így a Bravo Otton sikerült duplázni. A Transilvanian Music Awards 2013 erdélyi díjkiosztó gálán az év legjobb hip-hop slágere a „Sajnálom” lett.

SuburBand

A Suburband csapata egy lelkes, és szemtelenül fiatal tagokból álló formáció, akik zenéjükkel a hip hopot próbálják újraértelmezni, mindenféle más stílus keretein belül. Zenéjükben gyakoriak a jazzes, funkys elemek, és a hip hop stílusához híven nagyon szövegcentrikus.

A két rapper szövegelésükkel kiegészítik egymást, és minden számban felcsendül egy női hang. A zenekart gitár, basszgitár, zongora, hegedű és dob és a hozzájuk tartozó zenészek alkotják.

Zenéjükben nagyon gyakoriak az improvizatív elemek, mind a zenekar mind az énekesek gyakran “freestyle”oznak.

Jegyár: 1300 Ft

Elővételben december 22.-ig: 1000 Ft

Az esemény hivatalos oldala az a38.hu-n

A Children of Distance hivatalos oldala

A SuburBand hivatalos Facebook oldala

Top