2014. 06. 01.

Budapest Essentials (máj.29-jún.1)

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…Egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz!

Mi adjuk a beat-eket, a jövő zenéjét! Több mint 50 fellépő, több mint 20 helyszínen! Több, mint buli: nemzetközileg elismert zenekarok, DJ-k és a magyar szcéna legjava egy gondosan válogatott kombinációban szervírozva. Minez azokban a klubbokban és bárokban, amiktől a budapesti éjszakai élet kivételes.

Ha már áldoztál a buli isteneinek…

Kiváncsi vagy Budapest azon arcára, amiről még te sem tudtál? A Budapest Essentials előkészítette neked! Bekukkantanál a magyar start-up szcéna színfalai mögé? Itt a lehetőség. Mit szólnál a naplementéhez egy tetőteraszon a város felett? Elintéztük neked. Tudni akarod a magyar divattervezők titkát? A bemutató termükbe juttatunk Téged! Budapest titkai vezetett séta formájában? Még erre is gondoltunk!

Mi van még a listán?
A város szívárvány színű gasztronómiai palettája. A Budapest Essentials minden színből a legjobbat kínálja neked. Fúziós éttermektől kezdve, a streetfood kajáldákon át, a magyar klasszikusokon keresztül a nemzetközi konyháig.

Még több is belefér?
Gazdagítsd az élményt egy kis gyógyfürdőzéssel, állatkerti sétával, vagy legyél egy napra turista Hop On-Hop Off járatunkon!

Részletes programokat, helyszíneket megtalálod az esemény hivatalos oldalán.

Heszín: Több helyszínen!

Időpont: 2014.05.29 – 06.01

Jegyek:
Early Bird bérlet: 9.900 forint, március 28 – április 22.
Elővételes bérlet: 16.500 forint, április 23 – május 25.
Helyszíni bérlet: 21.000 forint, május 26-tól!

Jegyelővétel itt

Facebook esemény
Budapest Essentials Facebook

Top