2020. 04. 26.

Budapest Central European Fashion Week Autumn / Winter

 

A nemzetközi divathetek programjához igazodva 2020. március 12-14. között került volna megrendezésre a 2020-21-es őszi-téli kollekciókat felvonultató Budapest Central European Fashion Week a Bálna Budapestben, de a vírushelyzetre való tekintetben tervezetten 2020 április 24-26. közötti időpontra halasztják.

A szezon egyik legjelentősebb divatrendezvényén számos hazai és nemzetközi divattervező kollekciója mellett azon magyar márkák is megtekinthetőek lesznek, akik a februári milánói divathéten is bemutatkoznak. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a hazai márkák prezentálásán túl a nemzetközi tervezőknek is lehetőséget adjanak, valamint a szakma legismertebb képviselői, divatszerkesztői és influencerei is megtalálhatóak legyenek a közönség soraiban.

A BCEFW alatt több fenntarthatósági fókuszú és ökotudatos workshop, valamint kerekasztal beszélgetés is megrendezésre kerül, mely a fair fashion fontosságát hangsúlyozza. A szervezők egyik fő célkitűzése, hogy Budapest azontúl, hogy aktívan kapcsolódjon a divatipar nemzetközi vérkeringésébe, felkerüljön a fenntartható divatvárosok palettájára és szemléletváltó szerepe legyen a közép-európai régió fenntarthatóbbá tételében.

Helyszín: Bálna

Időpont: 2020. április 24-26.

Jegyek: hamarosan a jegymester.hu oldalon

Facebook esemény

Hivatalos weboldal

Top