2013. 07. 25.

Buborék fesztivál

Júliusban Budapest egyik legmozgalmasabb közösségi terén, az Erzsébet téren második alkalommal pukkan a Buborék Fesztivál.
2013. július 25. és 28. között a nyári forróságban felpezsdülhetünk egy jól behűtöttchampagne, prosecco, habzóbor vagy pezsgő társaságában. Ezen a hétvégén megélhetjük a különleges alkalmak fényes, koccintástól csilingelő varázsát. A Buborék Fesztivál célja pontosan ez. Legyenek gyakrabban a hétköznapokban is ilyen apró buborékozó örömök!

Ezen az egyedülálló gasztronómiai fesztiválon lehetőségünk nyílik a legszélesebb és legfinomabb kínálatból kóstolni. A magyar borvidékek különlegességei mellett a standokon a nemzetközi gyöngyszemek is felvonulnak. Az ismert olasz, francia vagy spanyol világmárkák mellett egészen új még alig-alig ismer finomságokat is ízlelhetünk.
II. Origo Buborék Fesztivál időpontja szerencsével határosan éppen egyezik a Forma-1 Magyar Nagydíj idejével. Így a luxus, a gyorsaság és a pezsgők rajongói egy pompás helyen méltóképpen ünnepelhetik a kedvenc F1 sztárjuk futamát, hiszen a fesztiválon hatalmas LED falon követhetik a közvetítést. Délutánonként színvonalas szakmai előadások kalauzolnak el a buborékok csodás világába és mindezek mellé hihetetlen gasztronómiai kínálat is társul.
A Buborék Színpadon remek koncertek járulnak az emelkedettebb hangulathoz. Többek között fellép a Belmondo és az Elefánt.

Lassú kortyolgatások, baráti beszélgetések, mosolyok és ujjakkal rajzolt vidám minták a párás poháron.

Top